Svaštara

ONI NE ZNAJU ZA EMOCIJE: Ova tri horoskopska znaka su najzlobnija

HOROSKOP može puno otkriti o karakteru, manama i vrlinama osobe. I dok svi vole slušati o svojim dobrim stranama, neke loše osobine svog znaka mnogi ne vole čuti ili priznati.

Izdvajaju se tri horoskopska znaka kod kojih su izražene mračne strane karaktera.

Škorpion

Često su ljubomorni i posesivni. Škorpioni su emotivno nezreli, osvetoljubivi te ne prezaju ni pred čim. Ljute se, bijesne, plaču, a skloni su i tome da zamrze osobu iz dna duše. Velika su zlopamtila i vratit će onda kada druga strana i zaboravi razlog,piše Index.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Djevica

Mnogi od njih kao da ne poznaju ljubav, bez emocija su, kod njih se sve svodi na fizički odnos. Izuzetno su hladni, a zabijanje noža u leđa nije im strano. Narcisoidni su. Djevica preza od nježnosti i zargljaja. Vjerni su samo sebi i to isključuje sve ostale ljude.

Jarac

Riječ oprosti ne postoji u njihovom rječniku. Možete živjeti s njima cijeli život, biti u braku, a nikada ne znati što točno misle. Osjećaje ne znaju iskazati riječima. Bježe glavom bez obzira čim rizik postane veći. Teško pokazuju emocije, ne znaju ih ni pružiti ni primiti.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh