Svaštara

Ušla koka u dućan i napravila haos: Piletina na akciji

Neobična situacija desila se u hrvatskom mjestu Orahovica, kada je ušetao neobičan gost u trgovinu.

Dućan , koka - Screenshot

Građanin M.K. ispričao je za “24sata.hr” šta se desilo.

“Svi smo bili iznenađeni kada se koka pojavila između blagajni, jedino se blagajnica uplašila jer se inače boji pernatih životinja. Brzo je pozvala svog kolegu mesara ne bi li ju je on uhvatio i odnio van. Svi smo umirali od smijeha jer ju je naganjao po trgovini barem pet minuta. Koka je vrlo uspješna u bježanju”, rekao je on.

Prisutnima nije bilo jasno odakle se stvorila. Kupcima nije smetalo jer su morali duže čekati u redu, već im je bilo jako smiješno.

“Neki su čak komentirali kako će sutra biti piletina na akciji”, rekao je M.K.

Priča je ipak imala srećan kraj, pa koka nije završila u mesnici, već su je odnijeli van.

“Kada sam izlazio, nisam ju više vidio. Nadam se da je pronašla svoj put kući “, kazao je M.K.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh