Svaštara

Njihov bistar um mnoge zapanjuje: 3 najmudrije žene u horoskopu

Žene rođene u ova tri horoskopska znaka nećete moći da nadmudrite!

Žena - StockSnap

Njihov bistar um mnoge zapanjuje.

One imaju toliki unutarnji mir i inteligenciju da je njima gotovo nemoguće manipulisati.

Ovan

Žene Ovnovi su izuzetno samostalne još od malena. Prepune samopouzdanja, uvijek znaju šta žele u životu. Glumce i varalice prepoznaju u rekordnom roku. Pored sebe vole partnera s kojim dijele stavove i ambicije i koji će ih podsticati u svemu.

Bik

Žene rođene u znaku Bika poznate su po svojim korisnim savjetima koje rado dijele. Kada su u potrazi za partnerima, to moraju biti zreli i odgovorni muškarci koji će znati da ih cijene i koji se neće ni pokušati da se poigravaju njima.

Djevica

Vole mir i sklad i ne dopuštaju da im bilo ko to naruši. Uz to su vrlo inteligentne i ne trpe bilo kakve ‘mutne poslove’ – nemojte ni pokušavati da ih lažete ili im krijete nešto. Što se tiče partnera, Djevice najviše vole osobe pune razumijevanja koje su slične njima, prenosi “Krstarica“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh