Svaštara

Horoskop – šta nam donosi pun Mjesec u znaku Ovna: od 1. oktobra počinje čišćenje karme i ciklus moćne energije

Pun Mjesec donosi velike promjene i haotičnu energiju – evo šta sve možemo očekivati od 1. oktobra…

Ovan - Ženskica.com

Pun Mjesec u znaku Ovna pojaviće se na nebu 1. oktobra 2020. godine.To je je prvi pun Mjesec u oktobru, pošto nas krajem oktobra očekuje još jedan pun Mjesec, odnosno Plavi Mjesec u znaku Bika, piše “Lovesensa“.

Oktobar je period pročišćenja, velikog čišćenja energije i pripreme za jedan novi životni ciklus. U porethodnim mjesecima svjedoci smo brojnih turbulencija i naglih promjena, a kako se polako približavamo kraju godine, sve više nam se čini da se svijet vraća u normalu. A da li se mi vraćamo u ravnotežu?

Odogovor na to pitanje je neobična oktobarska energija pročišćenja koja će trajati i tokom novembra mjeseca, iako nas u novembru očekuje niz pomračenja.

Sve sjenke i tajne izlaze na površinu, osvjetljene su i više nema maski. Sada je trenutak da pročistite karmu iz prošlosti i potpuno slobodni krenete da istražujete nove horizonte života.

Za vrijeme punog Meseca u Ovnu očekuje nas jedan, uglavnom manje popularan astrološki aspekt – retrogradni Mars je u kvadratu sa Saturnom i Plutonom.

2020. godina je cijela bila u znaku napetosti i uzavrelih emocija, a pun Mjesec ima tendenciju da to pojača. Pun Mjesec u ovnu pokreće dramu, nesuglasice, nerazumijevanje, ali, uprkos svemu, mi moramo biti jaki. Ne smijemo dozvoliti da nam nove oluje sudbine previše poremete energetski tok jer će se to odraziti na naše fizičko zdravlje i emotivno stanje.

Najveća greška koju možete napraviti za vrijeme punog Mjeseca je ignorisanje problema. Vratite se korijenima svojih postupaka, sagledajte ih i počnite da povezujete karmičke kodove. Razmislite – Šta staro treba da riješite kako biste izbjegli nove probleme?

Iako nam pun Mjesec donosi dramatičnu energiju, u ovom periodu očekuje nas i energija iscjeljenja koju podstiče asteroid Kiron koji je povezan sa punim Mjesecom.

Kiron je poznat kao iscjelitelj rana. Njegova energija predstavlja proces buđenja. Kada se duhovno probudimo, sposobni smo da svoje rane pretvorimo u izvore snage, mudrosti i saosjećanja.

Pod energijom Kirona u stanju smo da bolje vidimo da negativne stvari koje nam se ogađaju u našem životu mogu nam donjieti opšte dobro na duže staze. Kiron nas uči da u tragičnim i haotičnim životnim situacijama često nismo sposobni da vidimo širu sliku, već se samo fokusiramo na detalje koji nas najviše pogađaju. Sada imate moć da sagledate cjelinu i na taj način lakše dođete do rješenja.

Tokom punog Mjeseca važno je da naše vibracije budu podignute, a energija svjetla i jaka. Sada se moramo osloboditi navika i rana iz prošlosti. Vrijeme je da usmjerite svoju pažnju ka budućnosti.

Cijela godina je u simbolu jedinstva – Ako radite zajendo, uspjećete da pobijedite. Na to nas podsjeća i pun Mjesec učeći nas da u odnosu sa drugima, podršci i jedinstvu možemo ostvariti željeno, a da nas predrasude i separacija nigdje neće odvesti.

Pun Mjesec čini situaciju još haotičnijom, ali i on ima svoje dobre strane. Kada se sjetite nemoćno i uznemireno, potrebno je da se prepustite energiji pročišćenja i jači izađete iz ovog karmičkog ciklusa.

Ovan je samouvereni ratnik koji hrabro ulazi u nova poglavlja života, a pun Mjesec nas podstiče da raskrstimo sa prošlošću i predstavlja kraj jednog perioda života.

Vrijeme je da pređete novi nivo života, zato se ne opirite promjenama koje pun Mjesec donosi!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh