Svaštara

SVJEDOK NAKON MNOGO GODINA PROGOVORIO O KOBNOJ NOĆI: ON je bio prisutan kada je princeza Dajana tragično NASTRADALA

O okolnostima Dajanine smrti naklapa se već više od dvije decenije, a svako malo u javnost se plasira neka nova teorija zavjJere ili novi detalji koji uskomešaju fanove.

Princeza Diana - CBSNews.com

Slično se upravo dogodilo s ispovešću vozača Fiat Una koji je, tik pre nego što se Dajanin vozač zabio u betonski stub tunela u Parizu, okrznuo njihov auto.

Rođeni Vijetnamac Le Van Tan prvi je put progovorio o svojoj ulozi te kobne avgustovske noći, pa je tabloidima otkrio da mu je francuska policija naredila da ne govori o nesreći u tunelu.

Naime, Le Van Tana britanske vlasti su pozvale u London na ispitivanje o tome šta je video u tunelu, a francuska policija ga je uputila da ne iznosi nikakve pojedinosti onoga što je video.Sada je pak ovaj vozač priznao kako je on okrznuo svojim Fiatom automobil u kojem se vozila Dajana, a za to postoji i materijalni dokaz – ogrebotina bele boje koja je pronađena na Dajaninom slupanom Mercedesu.

Le Van Tan je odbijao da dođe u Veliku Britaniju i sarađuje s vlastima, a sada je napokon odlučio da podeli svoju Bojao se da će ga osumnjičiti da je namerno okrznuo Dajanin automobil i time izazvao nesreću, pa je odmah sledeći dan nakon što je princeza preminula obojio svoj auto i prelakirao ga kako se ne bi videla ogrebotina od dodira dvaju jurećih automobila.

Francuska policija savetovala mu je da ne odlazi u Veliku Britaniju, jer bi mu mogli prišiti deo odgovornosti za nemili događaj, a više ne bi bio fokus samo na paparacima.

Čak i nakon ovog priznanja Van Tan odbija da ga Skotland jard službeno ispita, pa će cela stvar verovatno zauvek ostati misterija, no ovakve priče svaki put kada se pojave svakako doliju ulje na vatru teorijama zavere koje tvrde da je Lejdi Di namerno usmrćena, a da se nije radilo tek o nesrećnom spletu okolnosti,piše Glossy


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh