Svaštara

Stvari koje bi muškarci trebali naučiti o ženama: „Žena će uvijek saznati ako ste je lagali“

Sa sigurnošću možemo reći da nisu sve žene iste, ali postoje neke osobine koje su zajednićne za sve njih. Kako bi bolje razumjeli žene muškarci bi trebali da nauče neke stvari o njima.

Par u svađi - Thetwoangles.com

Žene će da vam šalju suptilne signale koje muškarci ne razumiju. Muškarci bi više voljeli kada bi žene bile direktnije i rekle im šta žele i kako se osjećaju. Bez obzira koliko dobro neki muškarci znaju da pročitaju žene, uvijek će da se pojavi nešto što bi mogli da propuste. Muškarci i žene komuniciraju na različit način i žene će uvijek da se opredjele da komuiciraju na neverbalan način.

Ne morate sa nekim da budete fizički intimni da biste je prevarili. Mnogim muškarcima se desilo da su optuženi da su varali svoje partnerke, a da nisu uopšte bili fizički intimni sa nekom drugom ženom. Emocionalno varanje je ponekad gore nego da ste stvarno prevarili svoju partnerku.

Ona želi da se slažete sa njenim prijatelljima. Ne morate konstantno da se družite sa njenim prijateljima i definitivno ne morate da se družite sa njima bez nje, ali trebalo bi da pokažete bar malo interesovanja za njene prijatelje jer je to njoj jako važno. Njeni prijatelji bi mogli da vam budu dobri saveznici ili najgori neprijatelji, na vama je da izaberete.

Kada vam postavi škakljivo pitanje znajte da već zna odgovor na njega. Mnogi muškarci misle da žena na ovaj način pokušava da ih uvuče u zamku, ali znajte da vam ona na taj način samo daje šansu da budete iskreni i da joj kažete istinu. Žena ka kraju uvijek sazna kada je slažete. Laganje žene je kao kada koristite kreditnu karticu. Na prvu vam se to čini kao dobra ideja, ali na kraju ćete ipak morati da platite za to.

Ona želi da se sjetite svakog detalja. Svaka žena želi da se njen muškarac sjeti njenog rođendana, godišnjice veze ili braka ili bilo koje druge stvari koju ona smatra važnom. To ponekad može da bude veoma teško za muškarce, ali baš time što pamtite detalje pokazaćete joj koliko se trudite oko vaše veze i oko nje,piše Infpult

Ona želi da se pored vas osjeća sigurno. Najbolji kompliment koji žena može da da jednom muškarcu je kada kaže da se pored njega osjeća sigurno i zaštićeno. Njoj nije bitno koliko ste vi atraktivni i zabavni, njoj je bitnije da se pored vas osjeća sigurno.

Ona samo želi da bude voljena. Muškarci su sami sebi stvorili takvu sliku o ženama kao da su one najkomplikovanija bića koja u ikada hodala planetom Zemljom i koja niko na ovom svijetu ne može da razumije. Sve što žele jeste da brinete o njima, da ih slušate, poštujete i da ih jednostavno volite. To je ono što svi želimo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh