Svaštara

OKTOBAR ĆE ZA OVA 3 ZNAKA BITI NAJBOLJI MJESEC U ŽIVOTU: Život će im se promijeniti – još 6 DANA DO VELIKE SREĆE

Život će im se promijeniti

Rak

Dovoljno toga ste prošli, puno testova i kušnji te se nalazite pred razdobljem konačnog mira i sreće. Od listopada se napokon možete opustiti i uživati u stvarima koje volite.

Do vas će doći vijesti koje će vam vratiti nadu i ljudi na koje ćete se moći osloniti – bit će na vašoj strani.

Strijelac

Od listopada za vas kreće vrijeme olakšanja, završavaju loše stvari u vašem životu i sve će se posložiti kako treba. Iako ste se kroz prošle mjesece osjećali kao gubitnik, to će se promijeniti jer ćete se transformirati u sretnu i ispunjenu osobu.

Moguće je da će vam se život u potpunosti promijeniti do kraja studenog.

Ovih pet horoskopskih znakova u listopadu će moći odahnuti, jer ono loše polako ostaje iza njih, a slijede im dani daleko sretniji i mirniji. Pod utjecajem Sunca i Saturna listopad će im donijeti velike životne promjene, možda čak najbolje do sad.

Ovan

Vaša karma završava i ulazite u jedno sretnije vrijeme. Pred vama su dobre i pozitivne stvari koje će uslijediti nakon dugog perioda neizvijesnosti.

Završava period boli i razočaranja, a pred vama je vrijeme jačeg samopouzdanja i sreće u svakom dijelu vašeg života.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh