Svaštara

Ova 3 znaka očekuje velika sreća u vladavini Vage! (do 23.10.)

Mars je i dalje u retrogradnoj fazi u znaku Ovna, ali energija Vage pomoći će nam da kreiramo balans i oslabimo Marsov mračni utjecaj. Otkrivaju se mnoge istine, otvaraju se razna velika vrata, a neki znakovi Zodijaka će posebno biti sretne ruke do 23.10.2020. godine.

Horoskop - Blogspot

Vladavina Vage započela, odnosno ulazak Sunca u znaku Vage, donosi nam jedan veliki početak i nove životne promjene.

Vaga je započela svoju vladavinu na prvi dan jeseni i donosi nam mnoštvo čarobnih boja i promjena. Jedna energija odlazi, a rađa se jedna potpuno nova i jedinstvena.

Mars je i dalje u retrogradnoj fazi u znaku Ovna, ali energija Vage pomoći će nam da kreiramo balans i oslabimo Marsov mračni utjecaj.

Otkrivaju se mnoge istine, otvaraju se razna velika vrata, a neki znakovi Zodijaka će posebno biti sretne ruke do 23.10.2020. godine, piše “Atma“.

Evo koje znakove očekuje velika sreća u vladavini Vage:

Blizanci – Osjećate se dobro
Uvijek izađete iz svoje školjki tajne i tišine i otkrijete sebe poput predivnog bisera. Sunce je u vašoj četvrtoj kući obitelji, doma i pojačanih osjećaja.

Ostavljate iza sebe strahove, tajne i nezadovoljstva.

Zaboravljate na izlaske i kratkotrajna zadovoljstva. Spremni ste se posvetiti ljubavi, kreativnoj energiji, romantičnoj strasti i obitljskim odnosima.

Napokon imate priliku da se odmorite. Nova situacija je stabilna.

Djevica – Gradite vezu sa svojim unutrašnjim zadovoljstvima
Napokon učite kako da prihvatite sebe i svoju pravu prirodu. Stječete nova saznanja o svom biću i spremni ste se razvijati na više razina.

Sa Suncem u vašoj drugoj kući vrijednosti, financija, zadovoljstva, usred kvadrata s Jupiterom-Saturnom-Plutonom u Jarcu, pred vama je izazov da se prilagodite svojim vrijednostima i, što je još važnije, da date prednost stvarima koje volite.

Sada imate savršenu priliku da uživate u sadašnjem trenutku.

Ribe – Šarm je vaša snaga
Nikada nije kasno da svoje snove pretvorite u realnost. Retrogradni Mars vam je donio financijske probleme i teške odluke, ali vladavina Vage vas potiče da više radite na svom samopouzdanju. Promijenit ćete način na koji postupate prema novcu i to vam donosi rješenja za mnoge dileme i problematične situacije.

Sunce u Vagi prolazi kroz vašu osmu kuću seksa, transformacije i ega. Također, Venera potiče vaš partnerski sektor da se razvija i utječe na dinamiku partnerskih odnosa. Ovo može biti prigušena strast ili vaša najgora noćna mora, ovisno od načina na koji pristupite stvarima.

Dolaze nova zanimljiva prijateljstva ili veze, ali prije nego što se u njih upustite, važno je da napravite vlastite izbore i razmislite o vlastitim očekivanjima.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh