Svaštara

Skrivene tajne vašeg tijela: PET TAČAKA koje uzbuđuju partnera, ali ne obraćate pažnju na njih

Uglavnom imamo određena mesta na telu koja tokom seksa dodirujemo rukama, usnama ili jezikom. Međutim, neka su nepravedno zapostavljena. Nepravedno, jer mogu da nam pruže mnogo lepši osećaj i da nam pomognu da dostignemo jači vrhunac.

Par - Rikavela.com

Dio između usta i nosa
Ovaj deo je često zanemaren tokom ljubljenja i vođenja ljubavi, ali može da prouzrokuje dodatno uzbuđenje kod vašeg partnera, ako nežno prelazite jezikom i prstima po njemu.

Uši
Ušna školjka je takvom izgleda, da deluje da je baš stvorena za dodir jezikom i njegovo prelaženje po njoj. Zatvorite oči i uživajte u vožnji, ne znate koliko može to da vas oboje uzbudi.

Laktovi
Možda vam ovaj deo tela zvuči kao čudno mesto na koje treba da obratite pažnju tokom seksa, ali istraživanja kažu da je 65 odsto žena navelo upravo laktove kao erogenu zonu. Razmislite o tome.

Ramena
Nežan dodir i maženje po ramenu može da probudi neku sasvim novu emociju kod partnera. Sigurno je da će uživati, a ako osoba sa kojom delite krevet uživa, taj osećaj se automatski prebacuje i na vas.

Prsti
Svaka jagodica na prstu krije oko 700 receptora za dodir, što znači da na tako malom prostoru postoji 700 okidača za užitak. Igrajte se, istražujte svojim prstima i jezikom prste svog partnera i povećajte na taj način seksualnu tenziju, prenosi prva.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh