Svaštara

Tri važne riječi koje mogu popraviti svaki intimni odnos

Da biste izgradili se*sualno samopouzdanje potrebno je iskustvo. U jačanju istoga pomoći će vam i ovi koraci zbog kojih ćete se osjećati potpuno zadovolj(e)ni

Strast & ljubav - MyCupOfTea.rs

1. Budite kraljice vlastitog zadovoljstva
Poznato je da su žene koje se češće samozadovoljavaju samopouzdanije u se*u, te u njemu nalaze više zadovoljstva jer znaju kako doseći vrhunac.

Ako to još niste učinili, svakako si uzmite vremena pa otkrijte vlastite erogene zone, kao i intenzitet dodira koji vam najviše odgovara,’ kaže seksologinja Emily Morse.

2. Naučite gledati svoje tijelo kao se*sepilno
Za seksualno samopouzdanje važna je ljubav prema vlastitom tijelu, te doživljavanje sebe samih kao se*sualnih bića. Da biste dosegnuli ovaj cilj, važno je vježbati. Odjenite podatno svileno rublje, usku haljinu, štikle ili koji drugi dodatak koji vas čine poželjnima, prošećite se pred ogledalom i priviknite se na ovu ideju.

3. Recite ove tri magične riječi
Nitko vam ne može pročitati misli, pa ako nešto želite, to morate i zatražiti. Ovo pravilo osobito vrijedi u slučaju se*a. Ako partner radi nešto tijekom se*sualnog odnosa što vam se ne sviđa, najbolje je reći mu to.

‘Uživite se u trenutak, i ne zaboravite izgovoriti ove tri moćne riječi: Pokušajmo to ovako,’ zaključuje dr. Morse.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh