Svaštara

Dnevni horoskop za 21. septembar: Ovan je hronično umoran, Rak je raspoložen za posao

Ribe su pune energije, Blizanci sumnjaju u svoje sposobnosti.

Dnevni horoskop - Aura.ba

OVAN

Hronično ste umorni pa se to manifestuje kroz lošu saradnju sa kolegama. Nasuprot tome, u oblasti ljubavi odlično funkcionišete zahvaljujući podršci i ljubavi koju dobijate od partnerke. Imunitet je slab i vreme je da nešto uradite po tom pitanju.

BIK

Priliv finansija na samom početku radne nedelje omogućava da posao započnete prilično raspoloženi. U oblasti ljubavi se vide problemi. Očekuje vas veća svađa sa partnerkom tokom koje nećete paziti na reči. Nervi su ugroženi.

BLIZANCI

Sumnjate u svoje sposobnosti i čak vam ni podška saradnika ne pomaže da se osećate bolje U oblasti ljubavi situacija je drugačija: na spontan način pokazuje partnerki svoje emocije. Moguća je zubobolja.

RAK

Raspoloženi ste za posao i bukvalno se bacate na poslovne obaveze. Sa razliku od poslovne prebukirane oblasti, na polju ljubavi nema nikakvih dešavanja, čak ni nagoveštaja. Na polju zdravlja dolazi do stabilizacije.

LAV

Vaša upornost konačno donosi rezultate. Radujete se mali pomacima, jer ih doživljavate kao najavu većih promena. Insistirate na otvorenoj komunikaciji sa partnerkom. Oči su umorne zbog stalnog gledanja u ekran.

DJEVICA

Umorni ste od obaveza i poslovno demotivisani. U oblasti ljubavi nije ništa bolje. Iscrpljeni ste od nezadovoljavajuće veze i razmišljate o prekidu iste. Hronični problemi sa kostima su i dalje aktuelni.

VAGA

Ne osećate se najbolje na poslu. Puni ste poslovnih ideja, ali ih kolege ne prihvataju. U emotivnom smislu ste zadovoljni i tu se kompenzujete zbog situacije na poslu. Na polju zdravlja su prisutni hronični problemi.

ŠKORPIJA

Pred vama je problematičan dan u kome ne uspevate da odradite planirane poslovne obaveze. Nezadovoljni ste ljubavnom sferom zbog ponašanja partnerke. Na polju zdravlja prisutni su hronični problemi.

STRELAC

Puni ste energije i spremno se suočavate sa poslovnim obavezama. Ne postoji emotivno interesovanje ni za jednu osobu. Mogući su problemi sa pritiskom pa je poželjno da izbegavate nerviranje.

JARAC

Već na samom početku nedelje očekuju vas problemi na poslu. Povoljan je dan za novo poznanstvo sa osobom koja će vas odmah šarmirati. Bilo bi dobro da povede računa o ishrani i dizanju imuniteta na taj način.

VODOLIJA

Na samom početku poslovne nedelje očekuju vas teškoće koje ćete uspeti da rešite. Niste raspoloženi za nova poznanstva i dan provodite kod kuće. Mogući su problemi sa pritiskom pa je i bolje što ste kod kuće.

RIBE

Puni ste energije, vredni i radnu nedelju započinjete puni optimizma. Imate jasno postavljene ciljeve. Vaš odnos prema partnerci je suviše posednički i to joj smeta. Što se tiče zdravlja pred vama je solidan dan, prenosi stil.kurir.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh