Svaštara

Horoskop za pojačanu intuiciju i velike darove: Šta nam donosi vladavina Vage (do 23. oktobra 2020. godine)

Sunce u znaku Vage donosi nam pojačanu intuiciju – saznajte šta vas sve očekuje do 23. oktobra 2020. godine!

Horoskop - Twizz.ru

Vladavina Vage, odnosno ulazak Sunca u znak Vage započet će 22. septembra kada počinje i jesen.

Pred nama su brojni izazni tranziti, tako da se pripremite za jedno vrtoglavo putovanje kroz svijet promena.

Ipak, dobro je što se promjene događaju baš u vladavini Vage, jer će nam njena energija pomoći da uspostavimo balans i pronađemo najbolje rješenje.

Vrijeme je da otpustimo stare mentalne konstrukcijei dopustimo da ih vjetar promjena zamijeni sa novim, nekim pozitivnijim i ljepšim uvjerenjima.

Sada imate jedinstvenu priliku da sve filtrirate na pravi način, i kroz objektivnost i kroz intuiciju i sopstvenu procijenu. Ovo će vam naročito pomoći da prevaziđete prepreke kada istovremeno Mars i Merkur budu u retrogradnoj fazi.

Kada su ove dvije planete retrogradne, moguća je pojačana zbunjenost i nesigurnost, ali i jaka intuicija. Uprkos udarima Marsa i merkura, pojačana intucija vam pomaže da lakše uspsotavite konekciju sa sobom i poslušate svoj unutrašnji glas.

Na primjer, moguće je da nećemo jasno vidjeti pravi put pred sobom, ali intuitivno ćemo osjećati u kojem pravcu treba da krenemo.

Iako nam vaga može pomoći da slijedimo pravila i zakone društva, na dubljem nivou podsjećaju nas i na naš moral i istinu.

Podsjeća nas da postupamo u skladu sa sopstvenom unutrašnjim bićem i prepoznamo ono što se čini ispravnim i pogrešnim prema sopstvenom kompasu.

Dodatne smjernice o tome možemo potražiti u egipatskoj astrologiji u kojoj se Vaga obično povezuje sa Ma’atom.

Ma’at je moćna Boginja koja nosi pero u kruni. To pero je odmjereno prema našem srcu kada umremo, da bismo vidjeli da li smo živjeli istinskim, autentičnim životom.

Ako se naše srce podudara sa težinom pera i bude u ravnoteži, smatra se da vodimo život koji je bio čista srca.

Pero zapravo nije briga koliko ste pravila slijedili ili koliko dobro ste ispunili očekivanja društva, više ga zanima da li ste živjeli punim potencijalom i pozivom svoje duše. Više se bavi koliko ste autentični.

Naravno, većina nas teži da budemo dobri, odgovorni građani i doprinesemo harmoniji na ovoj planeti, ali takođe moramo uzeti u obzir svoju istinu i ono što smo na ovoj planeti postigli.

Energija Vage nas podsjeća da nikada ne sudimo o knjizi po koricama. Svako ima svoje mjesto i svrhu na ovom svijetu i svi se smatramo jednakima, bez obzira gdje smo bili ili šta smo uradili.

Energija Vage krajnji je oproštaj i saosjećanje. Radi se o tome da prepoznamo da svi imamo svoje karmičko putovanje i da je naša odgovornost da radimo ono što smatramo ispravnim i istinitim u svom srcu, a ne u srcima drugih.

U ovom periodu vladavine Vage povežite se sa svojim istinskim autentičnim sobom.

Klonite se mišljenja drugih i poređenja i pronađite način da poštujete svoju istinu, svoju mudrost i svoje misli i osjećanja.

Oslobodite prostor za sopstveni glas duše kroz koji možete zablistati, piše “Lovesensa“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh