Svaštara

OVAJ ZNAK JE NAJVEĆI LAŽOV U HOROSKOPU: Ne vjerujte mu nijednu riječ, EVO KO JE U PITANJU

Ovaj znak najviše laže, zato obratite pažnju: Radi se o Blizancima. Oni najčešće lažu. Lažu kako bi se opravdali i predstavili u drugom svjetlu. Ne možete se pouzdati u njih jer neće ispuniti ono što su obećali.

Laž - Mnovine.hr

Neće dobro razmisliti prije neke odluke i neće razmisliti o mogućim posljedicama. Koliko god očigledno bilo da lažu, poricat će i pokušat će da se izvuku.

Predstavljaju vam se na jedan način, a ustvari nisu takvi. Ne možete im lako vjerovati jer često izdaju. Bitno im je da oni ostvare ono što su naumili, a za ostale ne razmišljaju.Ovo je njihova baš loša osobina

Pazite šta im govorite, jer ne mogu čuvati tajne. S njima baš trebate biti oprezni jer nosu iskreni. Nezreli su i ne vide koliko njihovi postupci utiču na druge,piše Novi.

Neće ni preuzeti odgovornost za svoje greške, već nastavljaju sa lažima. Ovo je njihova baš loša osobina.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh