Svaštara

Mladi Mjesec u Djevici ovim znakovima Zodijaka donosi uspjeh

Mladi Mjesec u Djevici pojavljuje se na nebu 17.09. Ovo je vrijeme da postanemo discipliniraniji i držimo se svojih namjera. Saturnov utjecaj na mladi Mjesec u Djevici poslat će nam pragmatične energije, kako bismo mogli postati svjesniji svojih granica, držati se realnih ciljeva i ulagati poseban trud. Vrijeme je za razvrstavanje prioriteta.

Horoskop - Blogspot

Sunce i Mjesec se poravnavaju u Djevici pa je pravo vrijeme da svoje ciljeve shvatimo ozbiljnije i dobro razmotrimo detalje. Mladi Mjesec u Djevici tražit će od nas da se organiziramo. Vrijeme je za razvrstavanje prioriteta.

Pomoći će vam da razjasnite svoje veće ciljeve i pomoći vam u stvaranju opipljivih planova. Saturn će također formirati trigon sa Suncem, što će pokretati našu produktivnost.

Ovo je vrijeme da postanemo discipliniraniji i držimo se svojih namjera. Saturnov utjecaj na mladi Mjesec u Djevici poslat će nam pragmatične energije kako bismo mogli postati svjesniji svojih granica, držati se realnih ciljeva i ulagati sav naporan posao, prenosi “Atma“.

Ova 3 znaka zodijaka imat će najviše uspjeha tijekom ovog perioda!

Djevica
Mladi Mjesec u vašem znaku trenutak je u kojem započinju velike mogućnosti za rast. Fokusirat ćete se više na sebe, iako na to niste baš navikli. Noć mladog Mjeseca najbolje je vrijeme za stvaranje namjera koje su vezane za podizanje samopoštovanja.

Pronađite projekte na kojima ćete raditi i koji služe vašoj misiji. Svemir se poravnava kako bi vam pomogao da steknete jasnoću vezane za fine detalje. Stvorite čvrste planove i započnite s prvim koracima.

Jarac
Mladi Mjesec u Djevici bit će najkorisniji za Jarce, jer će im proširiti vidike. Bit ćete puni inspiracije i spremni da se odlučite na proračunate rizike.

Rizici na koje se odlučite pod ovim mladim Mjesecom mogu donijeti vrijedne nagrade! Izađite iz svoje čahure i istražite nove ideje i iskustva. Neka vas vaša intuicija vodi prema novijim teritorijima i neka vaša odlučnost bude vaša stijena.

Bik
Mladi Mjesec u Djevici donosi vam sjajne mogućnosti, sreću, uspjeh i produktivnost. Ako ste razmišljali o tome da zabavni hobi pretvorite u nešto više, vrijeme je da počnete raditi na tome.

Pozabavite se svojim projektom i razradite detalje. Sav trud bit će višestruko nagrađen!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh