Svaštara

Kratak ljubavni horoskop od 16. do 30. septembra 2020. godine: Škorpiju vodi intuicija, a Strijelčevima se otvaraju vrata ljubavi

Kratak ljubavni horoskop od 16. do 30. septembra 2020. godine.

Ljubav - Vijesti.me

OVAN

Mnogi će se provoditi bez predaha. Oni u vezama biće odlično, a usamljeni će nastaviti sa upoznavanjem. Ipak, previše analize oduzima spontanost mogućoj vezi. Pazite da ne upadnete u tu zamku.

BIK

Osjećaj da će sve biti dobro navodiće vas na veću otvorenost u ličnim odnosima, a onda će doći i do poboljšanja. Bićete potpuno usredsređeni na partnera i njegove želje. Neće vam smetati što je tako jer ćete se osjećati dobro.

BLIZANCI

Moguće je da započnete novo druženje ili simpatije sa kolegom sa posla. Oni koji su u stabilnim vezama poboljšaće svoj odnos preko pojačane e*otske energije. Bićete više otvoreni i iskreni.

RAK

Bez obzira što u vašim odnosima vlada mala distanca, ovaj period donijeće vam nova poboljšanja. Vraćate romantiku u svoju vezu. Neki to čine putem roamntične večere. Usamljeni nastavljaju da se udvaraju i flertuju.

LAV

Prepustit ćete drugoj strani da odlučuje o tome kako dalje. Nadate se da će to poboljšati vaš odnos. Djelimično hoće. Ipak, nemojte se upoređivati sa drugima jer se nećete dobro osjećati. Budite mirni i strpljivi, a uživajte u onome što imate.

DJEVICA

Oni u stabilnim vezama poradit će na svom e*otskom životu i na taj način žele da se opet zbliže sa partnerom. Samo nemojte žuriti sa udvaranjima. Neka stvari teku postepeno, jer će tako biti čvršće i stabilnije.

VAGA

Otvorite se i idite među ljude. Samo nemojte ništa na silu. Biće laskavaca, udvarača, ali to nisu oni koje vi priželjkujete. Možda ćete tražiti nemoguće. Bolje ćete proći ako se supstite na zemlju.

ŠKORPIJA

Vaša najdraža osoba biće spremna da popusti, ali u isto vrijeme imaće i veliku potrebu za nježnostima. Vaša intuicija vodiće vas ispravno i govoriti vam da li krenuti ili stanete. Oslonite se na nju.

STRIJELAC

Mnoga ljubavna vrata biće vam otvorena, a na vama je da birate. Vaša ljubavna renesansa vjerovatno će se protegnuti i na dane i na noći u kojim neće nedostajati zadovoljstva. Oni koji su još sami biće smjeli u udvaranjima.

JARAC

Radovaćete se zbog mogućnosti jednog putovanja na koje biste mogli poći zajedno. Planiraćete rutu i detalje. Druga strana će vas podržavati. Brzo ćete utanačiti planove, a onda se još brže početi da se pakujete.

VODOLIJA

Gotovo da nema toga šta ne biste mogli postići. Neki će se zateći pred iskušenjem da se jedno lijepo prijateljstvo pretvori u ljubav. Slušajte glas svog srca i nećete pogriješiti. Važno je slijediti intuiciju.

RIBE

U ljubavnim pitanjima oslonit ćete se se na svoje ideale. Tražit ćete možda i nemoguće, ali nešto ćete postići. Definisat ćete šta je to što tražite. Oni u vezama pokušavaće da nametnu svoj stav. Bolje bi bilo da uspostavite kompromis, piše “Ehoroskop“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh