Svaštara

Astrologija / Mlad mjesec u Djevici 17. septembra 2020. godine donosi uspjeh u ostvarenju dugoročnih planova

U četvrtak, 17. septembra u 13 sati, mlad Mjesec u Djevici biće nosilac produktivne i stabilne energije koja bi mogla da nam pomogne da ostvarimo dugoročne planove i ciljeve u narednim sedmicama.

Mlad mjesec - Ilustracija / Astrosudbina.com

Djevica je simbol svakodnevnog života, radnih okolnosti i odnosa sa kolegama i zdravlja. Sada imamo potrebu da organizujemo život, postižemo ispunjenje planova, dovedemo neke okolnosti u red, očistimo prostor u kome živimo i radimo, piše astrolog Julijana Oremović.

Sada je vrijeme kada možemo poboljšati svoj svakodnevni rad pametnim planiranjem i pokušavanjem da se držimo plana.

Ako znamo šta želimo i imamo jasnu namjeru i uložimo napor u njegovo postizanje, imat ćemo priliku da postignemo postavljene ciljeve bez većih poteškoća.

Teme ovog mladog mjeseca su:

– obratite pažnju na detalje

– Riješite se predmeta koje više ne koristite

– postavite jasnu namjeru šta želite da postignete i razvijte strategiju

– poboljšati, poboljšati svoju ishranu

– Počnite redovno da vježbate

– započeti novi poslovni projekat

– naći novi posao

– izgradite, ojačajte povjerenje u sopstvene sposobnosti

Imamo priliku da budemo prisutniji u sadašnjem trenutku.

Budite uporni i strpljivi u ostvarivanju svojih planova.

Vladar ovog Novog Mjeseca je Merkur koji je takođe u znaku Djevice i prima sjajan aspekt sa Jupiterom. Možda ćemo voditi neke važnije razgovore ili pregovore, odluke vezane za posao i zdravlje. Takođe je moguće promijeniti našu rutinu rada, ali na bolje zavisi od nas samih.

U svakom slučaju, imamo priliku da učinimo nešto dobro i korisno za svoje zdravlje, posao i svakodnevni život. Možemo dobiti podršku, naučiti nešto korisno, steći nove vještine koje će nam biti korisne u budućnosti.

I u svim događajima koji su pred nama u narednom periodu, važno je dozvoliti da se neke situacije iz prošlosti razjasne i pokažu nam šta je to. Retrogradni Mars može usporiti našu akciju, ali takođe nam pomaže da uočimo, uklonimo sve one prepreke na način koji nije od juče, ali ko zna kada.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh