Svaštara

Mlad Mjesec u Djevici 17.9. – Okidač za promjene! (prognoza za sve znakove)

Mlad Mjesec će biti mnogim osobama okidač za nove životne promjene. Pravo je vrijeme da se suočite s nekim stvarima u svom životu i promijenite ih na bolje. Pospremite sve što možete pa čak i svoj život dovedite u red i disciplinu.

Djevica u horoskopu - Jutarnji.hr

Ovaj mlad Mjesec će praviti pozitivan trigon sa Saturnom i Plutonom iz Jarca što nam daje ozbiljnost i dobar fokus da mnoge stvari dovedemo u red i sredimo nered u svom životu.

Pravo je vrijeme da se suočite s nekim stvarima u svom životu i promijenite na bolje. Mjesec u Djevici daje osobe kojima je bitna urednost, rad, red, disciplina, praktičnost, kritički duh. Žene s Mjesecom u Djevici mogu biti nesretne ako misle za sebe da nisu savršene.

Mjesec u trigonu sa Saturnom može dati mnogim osobama disciplinu, uspjeh, dobre procjene i mogućnosti, unutrašnji mir, filozofiju, umjetnost, znanje i sklad, piše “Atma“.

Zatim Mjesec pravi trigon s Plutonom što će dati dobru intuiciju, prilagodljivost, sposobnost uvjerenja nekoga u nešto, osjećaj realnosti i stvaralačke talente. Mlad Mjesec će biti mnogim osobama okidač za nove životne promjene.

Što pojedinačni znakovi mogu očekivati od mladog Mjeseca u Djevici?
OVAN

Dragi Ovnovi, kako se mlad Mjesec događa u vašoj šestoj kući onda se vi usmjeravate na posao, svakodnevni život i više pažnje posvećujete svome zdravlju.

Mars je krenuo retrogradno pa vi možete osjetiti manjak energije koju možete pojačati masažom i uslugama koje vam odgovaraju.

BIK

Dragi Bikovi, kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašem petom polju koje je povezano s djecom, ljubavlju, kreativnošću, zabavom, srećom i još mnogim gledištima.

Sva sretna događanja su usmjerena na tim životnim poljima. Ako ste slobodni, mogla bi se dogoditi ljubav.

BLIZANCI

Dragi Blizanci, vama se ovaj mlad Mjesec događa u vašoj četvrtoj kući koja se odnosi na dom, obitelj i fokus na zdrav način prehrane i života.

Moguće je da se neke stvari odvijaju sporo.

RAK

Dragi Rakovi, kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašoj trećoj kući komunikacije, rodbine, susjedstva, učenja, kratkih putovanja pa se u tim područjima događaju preokreti.

Pojedini Rakovi mogu dobiti dugo očekivanu vijest koja pravi pozitivne promjene.

Lav

Dragi Lavovi, kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašem drugom polju financija.

Kako je u konjunkciji s vašim vladarom, Suncem, očekujte bitne financijske promjene na bolje ili neku poslovnu priliku koju ne treba odbiti.

DJEVICA

Drage Djevice, kod vas se događa ovaj mlad Mjesec jedanput godišnje pa ga trebate iskoristiti za osobnu transformaciju, da preokrenete svoj život na bolje.

Moguće je da privučete iskrene prijatelje u svoj život ili da dobijete nešto što ste zaslužili.

VAGA

Drage Vage, vama se ovaj mlad Mjesec događa u vašem dvanaestom polju duhovnosti, osjećaja, tajni pa kako je Mars retrogradan onda možete očekivati neke rasprave.

Svakako trebate iznijeti svoje emocije i ne potiskivati ih, već otvoreno pričajte.

Škorpion

Dragi Škorpioni, kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašem jedanaestom polju, koje je bitno za prijatelje, grupe, udruživanja, nade, očekivanje, mirovine pa se tu mogu događati preokreti.

Sada će vam biti važni prijatelji pa možete očekivati da vam nešto pomognu što će biti iznenađenje.

STRIJELAC

Dragi Strijelci, kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašem desetom polju karijere pa možete postaviti ciljeve za budućnost koji su realni.

Vrlo pozitivan poslovni aspekt koji vam može donijeti nove ponude na poslu i veći priljev financija.

JARAC

Dragi Jarci, kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašem devetom polju koje vam može donijeti putovanje iz snova koje će promijeniti vaš život.

Novi vid vjerovanja i široke vidike vam daje ovaj mlad Mjesec. Studentima razrješava na studijama sve situacije.

VODENJAK

Dragi Vodenjaci, kod vas je ovaj mlad Mjesec u vašem osmom polju što je vezano za novac od partnera, vašu intimu pa će se na tom polju događati promjene i transformacije.

RIBE

Drage Ribe, kod vas je ovaj mlad Mjesec u sedmom polju koje je vezano za partnerske odnose kako u ljubavi tako i u poslu.

Ako ste slobodna Riba, može vas preplaviti velika želja da uđete u vezu.

Sretno u svemu!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh