Svaštara

Roditelji prijavili nestanak 17-godišnje kćeri u Britaniji, optuženi su za ubistvo

POLICIJA britanskog okruga Cambridgeshire optužila je roditelje 17-godišnjakinje za njezino ubojstvo nakon što je za njom nekoliko dana trajala potraga, piše BBC.

Bernadette Walker - policija Cambridgshirea

Bernadette Walker nestala je u okolici grada Peterborougha 21. srpnja kada joj se izgubio posljednji trag, a njezin nestanak prijavili su otac i majka. Rekli su policiji da je nisu vidjeli tri dana.

“Tek trebamo pronaći tijelo”

Odmah je otvorena policijska istraga iako njezino tijelo nije pronađeno, a Sarah Walker (37) i Scott Walker (50) optuženi su za ubojstvo.

Voditelj istrage zamolio je građane za informacije o nestaloj Bernadette.

“Iako je moj tim postigao značajan napredak u ovoj istrazi u posljednjih nekoliko dana, Bernadette tek trebamo pronaći, stoga molim svakoga tko ima informacije o tome što joj se dogodilo ili gdje bi mogla biti da nam što prije javi”, kazao je Jon Hutchinson.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh