Svaštara

Ovi horoskopski znaci su pravi kockari u duši

“Kocka se krije i čuči u svakom od nas”, pjeva Đorđe Balašević. Da li je stvarno tako?

Poker - Dnevno.rs

OVAN
Ovnovi vole da rizikuju, zato su im igre na sreću veoma zabavne. Oni inače znaju kako da zarade, ali i kako da novac potroše. Potreban im je nadzornik, neko razumniji ko će im reći da se zaustave u kockanju!

BIK
Ne voli nagradne igre, to je za ovaj znak gubljenje vremena i novca. Ne voli ni da rizikuje, i neizvjesnost Biku uopšte nije zabavna.

BLIZANCI
Vole nagradne igre, ali više kao zabavu, nego kao izvor prihoda, tako da im ono što će dobiti nije toliko važno, osim ako se radi o telefonima ili o automobilima – to bi Blizanci voljeli da dobiju.

RAK
Ima izraženu intuiciju, i na to može da se osloni kada igra nagradne igre. Problem je u tome što se Rak ne zadovoljava malim stvarima, što znači da će uvijek ići na “sve ili ništa”.

LAV
Ovaj znak se rijetko kocka jer ne voli rizike. Igraće igre na sreću samo ako je to način da bud u centru pažnje, ili ako su nagrade veoma vrijedne, jer Lav voli novac i luksuz.

DJEVICA
Nije veliki ljubitelj nagradnih igara, ali ako se dobija nešto pametno, pokušat će. Knjige, na primjer, Devica bi voljela da osvoji, kao i kozmetičke proizvode, vaučere za zdravstvene preglede. Djevica rizikuje samo ako je u pitanju viši cilj.

VAGA
Smatra da su nagradne igre dangubljenje. Toliko pametnih zabava postoji, mnogo pametnijih od čekanja na koga će biti uperen prst sreće, smatra Vaga.

ŠKORPIJA
Škorpija voli neizvjesnost, ali ne onu koju donose nagradne igre i kockanje. Smatra da je to jeftina zabava, za ‘narod’.

STRIJELAC
Voli izazov, tako da mu ni nagradne igre nisu strane. Strijelca možete vidjeti na hipodromu, ili kako se kocka da bi osvojio neko putovanje, avionsku kartu za neku daleku destinaciju.

VODOLIJA
Voli da se pohvali drugima da ga je posluži sreća. Lako dobija, ali lako i gubi. Bitna je igra, zabava, a ne nagrada. Posebno su mu zanimljive igre na sreću koje su onlajn.

RIBE
Njih sreća prati, zato bi trebalo da igraju nagradne igre, mada ih često mrzi. Ovo naročito važi za sportske kladionice, za trke konja – tu bi Ribe zaista mogle da rizikuju i dobiju, piše “Mondo“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh