Svaštara

Detaljan sedmični horoskop od 13.09. do 19.09. – Sreća bi mogla da prati Bikove, Lavove i Vodolije

Sreća bi mogla da prati Bilove, Lavove i Vodolije

Djevojka - Lovesensa.rs

Ovan: Pokušajte malo da se opustite, napravite pauzu i fokusirajte se samo na stvari koje moraju biti završene. Neki Ovnovi mogu biti veoma nesigurni kada je u pitanju njihova karijera, ali na sreću imate prijatelje koji će vam dati mnogo dobrih savjeta kako biste prevazišli krizu. Pokušajte da se fokusirate samo na one stvari koje možete da kontrolišete.

Bik: Mlad mjesec koji nam dolazi 17.09. će u vaš život donijeti pregršt romantike i to je pravo vrijeme za vas da razmilite šta želite i šta zaslužujete u ljubavi. 15. septembar če biti vaš idealan dan za izlazak, zato budite spremni da se zabavljate i nemojte da propustite ovu priliku možda vam se dese stvari za koje niste ni sanjali da mogu da se dese.

Blizanci: Iskoristite ovu sedmicu malo da se odmorite jer je prethodna bila veoma haotična za vas. Ako planirate neku zabavu ili druženje neka to bude nešto jednostavno. Imajte na umu da nikome niste dužni da ga zabavljate i da je ponekad najbolja zabava ona koju priredite samo za sebe.

Rak: Mlad Mjesec koji nam dolazi 17. će vam pomoći da se riješite nekih loših poslovnih veza i da svoju pažnju posvetite pravim prijateljima. Pokušajte da obnovite odnos sa osobom koja je uvijek znala kako da vas nasmije. Trebaće vam takav neko da vam podigne energiju koja je ove sedmice na minimumu. Lav: Osjećaćete se veoma inspirisano i kreativno, pa je vrijeme da napokon dobijete ono šta zaslužujete. Ako ste planirali pokretanje svog ličnog biznisa sada je pravo vrijeme za to. Samo imajte vjere u sebe i nemojte da odustajete.

Djevica: Previše vremena provodite kako biste stvorili svima koji vas okružuju prijatno radno okruženje, sada je vrijeme da se malo posvetite sebi. Napravite pauzu, opustite se i uzživajte u stvarima koje volite. Budite strplivi i sačekajte da se neke stvari poklope kako biste mogli započeti nešto novo.

Vaga: Dolazak mladog Mjeseca će biti idealno vrijeme za vas da ostvarite neke svoje snove koje već dugo želite da se ostvare. Većneko vrijeme sanjate o pronalaženju svog mirnog utočišta, ali dokle god se fokusirate više na druge, to vam neće poći za rukom. zapamtite da je vaša sloboda najbitnija.

Škorpija: Ovaj period bi za vas mogao da bude pun uzbuđenja, kako u poslovnom tako i u ljuvabnom životu. Sredinom sedmice biste mogli osjetiti povećanu nervozu, ali nemojte dopustiti da vas ona nadvlada. Držite se onih koji su uvijek spremni da stanu uz vas i da vam čuvaju leđa, a lažna prijateljstva ostavite iza sebe.

Strijelac: U zadnje vrijeme ste razapeti između porodičnih obaveza i posla. Znajte da niste svemogući i da ne možete sve da riješite sami. Još uvije pokušavate da izgradite jake temelje za svoju budućnost, budite strpljivi jer će vam početak sledeće godine olakšati mnogo toga. Naučite da cijenite male stvari.

Jarac: Ovo je idealan period za vas da radite na planovima za svoju budućnost, ali budite oprežni i nemojte da se izgubite u svojoj mašti i snovima. Nemojte dozvoliti vas vaš posao odvrati od stvari koje volite da radite i koje vas čine srećnim.

Vodolija: Ovaj period bi mogao za vas da bude veoma nepovoljan kada je u pitanju riješavanje nekih važnih problema. Mnoge Vodolije bi mogle da osjećaju ogromnu nervozu, ali to im neće pokvariti romantične prilike koje im se pojavljuju nakon 15.09. pa bi mogli ponovo da vrate osmijeh na svoja lica.

Ribe: Imajte na umu da nije vaša obaveza da riješavate svačije probleme, vama su potrebni ljudi koji se zalažu za vas jednako koliko se i vi zalažete za njih. Vrijeme je da se riješite nekih loših odnosa u vezi i da se nađete na pola puta sa svojim partnerom.,piše Infpult


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh