Svaštara

Trenerica koja je preboljela covid-19: Ako se bojite korone, nemojte ići u teretanu

SLAVNA fitness trenerica Jillian Michaels upozorila je ljude na odlazak u teretanu nakon što je priznala da je imala koronavirus.

Jillian Michaels - instagram

“Ako se bojite koronavirusa, ne biste trebali ići u teretanu. Ja sam zapravo samu sebe iznevjerila, nisam o tome ni htjela javno govoriti, ali me zarazila moja bliska prijateljica. Opustila sam se samo na sat vremena i nisam pazila na mjere i ona mi je, dok me šminkala, prenijela covid-19”, kazala je trenerica iz američke verzije Života na vagi za Fox Business.

“Imam sreću da sam inače zdrava i brzo sam se oporavila, ali znamo da nisu svi te sreće. Mogu vam samo reći: ako se bojite korone, javna teretana vjerojatno je mjesto gdje ćete je dobiti”, kazala je trenerica, prenosi “Index“.

“Voljela bih vam reći da to nije slučaj, ali stvarnost je drugačija. Ja i moja prijateljica uopće nismo znale da smo bolesne prvih šest dana. Nismo nosile masku jer nismo ni znale da možemo virus nekome prenijeti. Ako ne želite dobiti virus i toga se bojite, nemojte ići u teretanu”, poručila je Jillian.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh