Svaštara

Zvjezdane hronike: Astrološka analiza aspekata za septembar 2020. godine – Ovih dana proživljavamo pomalo zbunjujući period, jer nam neki aspekti zadaju glavobolje

Zvjezdane hronike: Astrološka analiza aspekata za septembar 2020. godine

Horoskop - Astrosudbina.com

Sunce u opoziciji sa Neptunom, Venera u kvadratu sa Uranom i retrogradni Mars u kvadratu sa Saturnom, za astroportal.in napisala: Ana Mandić.

Sunce će 11. septembra biti u egzaktnoj opoziciji sa Neptunom iz Riba, a možda ste već primijetili par dana unazad, da je nekako sve teže koncentrisati se na konkretne stvari, bez obzira koliko to zaista želimo.

Nailazimo na nesporazume, nesporazume ili se jednostavno uhvatimo usred posla, misli nam odlutaju negdje daleko ili se sjetimo kako nam je bilo lijepo na odmoru, na moru, ponese nas neka muzika, film i izgubimo fokus sa trenutnog posla i situacije.

Neptun iz Riba obmanjuje inače vrlo fokusiranu Djevicu, pa joj ovog puta analitičke sposobnosti i posvećenost detaljima malo ‘zakazuju’. Neka vas to ne frustrira, jer će ovaj aspekt trajati do 18. septembra, zato imajte strpljenja za druge i za sebe.

Situacije u kojima ćemo se naći mogu lako da se zakomplikuju, a s obzirom na to da se vladar Djevice Merkur trenutno nalazi u Vagi, ovi nesporazumi bi uglavnom mogli da se odnose na međuljudske odnose.

Jedna osoba kaže jedno, a druga čuje i razumije nešto sasvim drugo, pa zbog tih nesporazuma mogu da nastanu čak i privremeni prekidi u komunikaciji, ali i u vezama, jer Venera u Lavu ulazi u kvadrat sa Uranom, što će trajati do 21. septembra 2020.

Upravo zbog nerazumijevanja i poteškoća u komunikaciji, odnosno neodlučnosti oko konačnih ciljeva, na primjer gdje i u kom smeru treba da ide veza, dolazi do razdvajanja, pa čak i kada se u sve to umiješa ego, jer je Venera u grandioznom i ponosnom Lavu u sukobu sa Uranom iz tvrdoglavog Bika, odatle dolaze prekidi, ćutnje, ne odgovaranje, situacije poput ‘ovog puta neću biti prvi koji će odgovoriti.

Zato se uzdržite od ishitrenih konačnih odluka, već iskoristite ovo vrijeme da razmislite o periodu koji je iza vas, napravite kratku pauzu i tek onda, kada za to dođe vrijeme, donesite konačnu presudu.

Za ovako zbunjujuća razdoblja, ništa nam manje ne pomaže ni činjenica da je Mars u Ovnu 10. septembra započeo svoj preokret, koji će trajati do 15. novembra. Osim što će sva ta snažna vatrena energija biti okrenuta prema unutrašnjem, otežanoj okolnosti i nemogućnosti izražavanja dodaje i kvadrat sa Saturnom iz Jarca, koji će trajati do 10. oktobra 2020.

Tačan kvadrat biće na samom kraju ovog mjeseca, od 27. septembra do 1. oktobra, pa u tom periodu imajte strpljenja i čuvajte živce, ne lupajte glavom o zid i ne forsirajte ni stvari ni ljude. Ako ne uspije, ne ide, pustite da ide život, jer doći će trenutak prije ili kasnije kada ćete i vi moći da riješite te stvari.

Retrogradni Mars vraća nas u situacije koje su se dešavale u periodu od kraja juna do danas. U kombinaciji sa Saturnom, a kasnije i Plutonom, moguće je da se ponove neke situacije i sukobi, koje možda niste riješili prvi put.

Takođe, s obzirom da su Saturn i Pluton karmičke planete, moguće su situacije i prilike koje odlažete vrlo dugo, poput nekih operacija, intervencija, popravki, a sada ćete se konačno pozabaviti i time. Ishodi, ali i situacije, ne moraju uvijek biti loši, tako da ne morate da brinete, to su samo stvari koje samo ponekad moramo proći.

Retrogradni Mars, budući da je u njegovom znaku, sada će nam pokazati koliko smo zapravo jaki iznutra i koliko smo jaki, bez obzira na spoljne poteškoće koje nas bombarduju. Ostanite svoji i sa puno strpljenja, jer je ovo samo jedan u nizu perioda iskušenja.

Ana Mandić


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh