Svaštara

Muškarci rođeni u ova 3 znaka Zodijaka – vječite neženje?

Najteže ih je ukrotiti…

Muškarac - Krstarica.com

Nekim ljudima je stvarno nezamislivo da provedu život samo s jednom osobom. Kada je riječ o horoskopu, po tom pitanju izdvajaju se tri horoskopska znaka u kojima se najčešće rađaju vječite neženje – oni od monogamije više cijene površne i kratke avanture.

Blizanci

Muškarcima rođenima u znaku Blizanaca sve brzo dosadi, pa tako i veza. Željni avanture i otkivanja novih stvari, teško im je u vezi s jednom ženom do kraja života. Obuzdati ih može samo partnerka koja će ih stimulisati intelektualno.

Jarac

Jarčevima je teško da prihvate monogamni način života i smatraju da su otvorene veze prirodne. Oni to jasno daju do znanja svojim potencijalnim partnerkama od kojih takođe ne očekuju da žive u monogamiji, a izdajom smatraju samo emotivnu preljubu.

Vodolija

I za Vodoliju je monogamija nešto neprirodno i naporno jer su rođeni avanturisti koji žive za izlaske, zabavu, putovanja i nova poznanstva. Provesti život s jednom osobom za njih je potpuno nezamislivo i mnogo su im draža kratka i intenzivna poznanstva. Zato muškarci u ovom znaku najčešće ostaju neženje, prenosi “Krstarica“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh