Svaštara

Najveći empati u Zodijaku: Osjete kada se neko njima blizak bori sa emocijama

Empatija je nešto što svi imamo i to ne nešto što nas čini ljudskim bićima. Neke osobe imaju izraženiju empatiju od ostalih, a to znači da mogu da osjete osjećanja drugih.

Empatija - Infpult.info

Empatija nam omogućava da se emocionalno poveržemo sa drugima, da iskusimo osjećanja drugih i za pravog empatu to može da bude noćna mora. Astrolozi su izdvojili nekoliko znakova zodijaka koji su najveći empati, pogledajte da li ste vi jedan od njih.

Ribe: Osobe rođene u znaku Ribe su veoma osjećajne i najveći su empati. Iako se trude da budu smireni oni osjećaju svaki put kada se neko njima blizak bori sa emocijama. Mogu da imaju osjećaj kao da nose svu težinu svijeta na svojim ramenima, oni ne dozvoljavaju drugima da osjete da ih nešto muči.

Bik: Bikovi su veoma osjetljivi na osjećanja drugih. Uvijek ste tu za svoje najbliže i uvijek se trudite da im pomognete da otjeraju tugu i bol. Osobe rođene u ovom znaku su prijatelji kakve bi svako poželio da ima, prave su empate i znaju kako da smire druge i obaspu ih ljubavlju.

Djevica: Djevice sve osjećaju i to može da im nanese mnogo bola. Pretvaraju se da su hladni i bezosjećajni kako bi zaštitili sebe od patnje. Empatija može da bude veoma mučna za vas jer je duboko usađena u vama, toliko da možete da osjetite i uznemirenost kod životinja.

Škorpija: Kada osjetite da je vaš prijatelj u nevolji učinit ćete sve da budete pored njega i da mu pomognete. Iako mnogi smatraju da su Škorpije grube i nasilne, one su u stvari veoma osjećajne, brižne i empatične. Uvijek će da pomognu prijatelju i trudiće se da ga učine sretnim.

Vodolija: Osobe rođene u znaku Vodolije su uvijek zabrinute za svoje bližnje i ako osjete da neko od njih pati učinit će sve da ga učine sretnim.

Blizanci: Blizanci su pravi empati i nije im uvijek lako da se nose sa tim. Osjećaju osjećanja drugih i ponekad dok procesuiraju ta osjećanja mogu se osjećati gore nego ta osoba, prenosi “Infpult“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh