Svaštara

“Hrabri otac” pobjegao pred krvoločnom životinjom, kćerku ostavio

Umjesto da spasi dijete, muškarac je skočio na krov parkiranog automobila

Društvenim mrežama kruži snimak “hrabrog oca”, koji je pobjegao pred krvoločnim pit bullom i ostavio kćerkicu na milost i nemilost opasnoj životinji. Snimak koji je nastao u SAD prikazuje oca kako sa kćerkicom stoji ispred kuće na čijoj ogradi jasno stoji tabla upozorenja da dvorište čuva opasan pas.

Međutim, otac i dalje stoji kraj kapije nesvjesno provocirajući psa, koji je lavežom više puta upozorio posjetioce da se sklone. Kako se ni otac ni dijete nisu makli, pas je pronašao rupu na ogradi i istrčao na ulicu. Tada je uslijedila stravična scena. Umjesto da spasi dijete, muškarac je skočio na krov parkiranog automobila, a kćerkici je vikao: “Bježi, bježi”, dok je ona preplašena urlala i dalje stojeći na ulici.

Srećom, vlasnica psa je odmah izašla napolje i vratila ga u dvorište.

https://www.instagram.com/tv/CE8kNtsgk__/?utm_source=ig_embed


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh