Svaštara

Muškarci otkrili kakvo ponašanje ih odbija kod žena: “Izazivanje ljubomore stvara kontra efekat”

Uprkos savremenom načinu života još uvijek smo skloni da se služimo nekim zastarjelim metodama udvaranja. Nažalost te zastarjele metode mogu da dovedu do toga da otjeramo od sebe kvalitetnog muškarca i prije nego što smo započeli vezu sa njim.

Ljubavne veze-Azra.ba

Muškarci su izdvojili pet načina ponašanja koje kod žena smatraju odbojnim. Ako se prepoznate u nekom od njih biće vam jasno zašto vam se muškarac više nikada nije javio nakon nekoliko prvih sastanaka. Potrudite se da to promijenite i da se poštedite ponovnog razočarenja.

Dajete mu srce na dlanu. Velika je razlika između očaja i otvorene komunikacije. na početku veze je normalno da emocije divljaju i rade svoje, ali ako pretjerate možete ostaviti utisak očajne osobe. Kada se udvaranje pretvori u vezu imaćete dovoljno vremena da pokazujete svoja osjećanjma

Omalovažavate svoju inteligenciju. Kako bi ispale skromne i pokorne žene su sklone tome da prikrivaju svoju inteligenciju. Iako se pokazivanje vlastitog stava i inteligencije u prošlosti nije činilo ženstvenim, u današnje vrijeme pravi muškarac pored sebe želi da ima ženu koja se ne boji da iskaže svoje mišljenje.

Izazivanje ljubomore. Izazivanje ljubomore kod partnera je veoma rizičan potez. Osim što ćete time da povrijedite njegova osjećanja stvorićete i kontra efekat. Ni jedan muškarac ne voli kada njegova partnerka otvoreno flertuje sa drugim muškarcima.

Ponašate se prema njemu kao prema djetetu. Svako od nas voli kada mu pokazujemo brigu i pažnju, ali budtite oprezne jer u vezi ne treba da preuzmete ulogu njegova majke. Dozvolite mu da sam donosi svoje odluke u suprotnom se on može osjećati deprimirajuće i imaće osjećaj da mu naređujete.

Glumite nezainteresovanost. Vaše glumatanje da ste nezainteresovani muškarcu može da djeluje nezrelo i djetinjasto. Mnogo više ćete ga zaintrigirati ako mu pokažete da imate svoj život, ali ste spremni uvijek da nađete vremena za njega,piše Infpult


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh