Svaštara

Margariti je ljubomorni muž ODSIJEKAO OBE RUKE 2017. godine: Cijeli svijet šokirano je GLEDAO SLIKE, a danas ŽIVI OVAKO

Margariti Gračevoj (27) iz Rusije, majci dvoje dece, bivši muž Dmitri odsijekao je obe ruke 2017. godine.

Margarita Gračeva

Margaritu je bivši muž optužio da ga je varala i u psihotičnom nastupu ljubomore odsijekao joj je obe ruke. Margrareti su ljekari uspeli da zašiju jednu ruku, ali može da je koristi samo delimično dok drugu nisu uspeli da spasu. Dmitri je nakon toga dobio zatvorsku kaznu od 14 godina, a u međuvremenu je počela da koristi bioničku šaku na drugoj ruci.

Margareta je nakon toga podnijela zahtjev za razvod i napisala knjigu “Srećna bez ruku” u kojoj se obratila svim ženama koje prolaze kroz porodično nasilje i podstakla ih da pobegnu iz takvog odnosa.

Nedavno je po prvi put objavila i seriju slika sa bioničkom rukom.

– Kada ljudi vide protezu, gledaju me kao superheroja, a kada me vide bez šake, sažaljevaju me. Mislim da pretjeruju i u jednom i u drugom slučaju, a ovim slikama sam htjela da pokažem da nema nikakve razlike u meni sa rukom i bez ruke – rekla je tada.

Margarita Graceva – Profimedia


– Žene me često pitaju kako da se zaštite od nasilnog partnera i kako da budu sigurne da partner nije nasilan. Nemam odgovor na to pitanje. Osoba može da se promeni u sekundi. Mene moje iskustvo nije navelo na to da dignem ruke od ljubavi. Morate da verujete u dobre stvari – kaže Margareta koja je ponovo u srećnom braku a kaže da je muža pažljivo izabrala. Prvo su, kaže, bili prijatelji, sve dok se nije navikla na njega.

– Strpljivo me je čekao i nije me pritiskao i zahtevao da definišemo vezu. Vjerujem da je zato i uspjelo. Moja dva sina se sjajno slažu sa njim – kaže Margarita, dodajući da njeni sinovi ne znaju ništa o tome kako je njihov otac majci odsekao ruke.

– Znaju samo da je u zatvoru i to je to. Ne smatraju ga ocem – kaže ona.

Margarita , djeca – Profimedia

Margareta i njen novi suprug Maksim su nedavno priredili i vjenčanje na kome se desilo i iznenađenje. U trenutku kada je trebalo da razmijene burme, Maksim je bacio burme u reku i šokiranim gostima rekao: “Danas definitivno neće biti venčanja”. Nakon početnog šoka, Margarita je objasnila gostima da su se njih dvoje venčali pre godinu dana i da je ovo zapravo proslava prve godišnjice braka, a za medije kaže da je u drugom braku “nenormalno sretna”, prenosi “Zena Blic“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh