Svaštara

Jelen dočekao lovca koji ga je ranio dan prije i zabio mu rogove u vrat

LJUTITI jelen osvetio se lovcu koji ga je ranio dan prije i ubio ga.

Jelen - Instagram

Mark David bio je u lovu lukom i strijelom u Oregonu kad je uočio bespomoćnog jelena. Ranio je stvorenje, ali ga nije uspio pronaći prije nego što je sunce zašlo. 66-godišnjak se vratio idućeg dana, no nije računao na to da će ga jelen dočekati.

Jelen se zaletio na njega i zabio mu rogove u vrat. David je umro od ozljeda u bolnici, a zemljoposjednik je potom pronašao i ubio životinju, prenosi The Mirror.

Wapiti, odnosno kanadski jelen, treća je najveća kopnena vrsta sisavaca u Sjevernoj Americi.

Policija iz Oregona rekla je lokalnim medijima da je zemljoposjednik pokušao spasiti Davidov život nakon incidenta, ali rane koje mu je zadao jelen bile su kobne, prenosi “Index“.

“Životinja je bila ozlijeđena, ali David je nije mogao naći i ubiti prije zalaska sunca pa se vratio idući dan s vlasnikom zemlje da je pronađe”, izvijestila je policija. “Jelen se zaletio na njega i zabio mu rogove u vrat.”

Sličan incident dogodio se prije nešto više od godine dana u Arkansasu. Thomas Alexander, također 66-godišnjak, preminuo je nakon što ga je napao jelen kojeg je pokušao ubiti. Lovio je u blizini visoravni Ozark kada je ustrijelio mužjaka i gledao ga kako se ruši.

Pod pretpostavkom da je životinja mrtva otišao je provjeriti tijelo, ali u tom trenutku jelen je ustao i napao ga. Ranjeni muškarac uspio je nazvati suprugu, koja je pozvala hitnu službu, no kasnije je u bolnici proglašen mrtvim.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh