Svaštara

Znaci Zodijaka koji zauvijek ostaju djetinjasti, brzopleti i sebični

Svako od nas u sebi ima nešto djetinjasto, ali kad je riječ o ovim horoskopskim znacima, kod njih je djetinjasto baš sve.

Djevojka - Krstarica.com

Ovan
Odgovornost i zrelost su za ovna strani pojmovi. Obožavaju život i svemu pristupaju kao da to rade prvi put, zato su uvijek puni entuzijazma, ali uz njihovu djetinjastu narav dolaze i loše stvari – često su jako sebični, previše direktni i brzopleti. Ne razmišljaju prije nego što nešto izlanu, a kad shvate da možda nisu bili u pravu, započinju svađu da ne moraju da priznaju svoju grešku.

Blizanci
Neodgovorni, neodlučni, skloni kašnjenju na dogovore i čuđenju ako se neko ljuti jer su zakasnili. Započinju stvari koje nikad ne dovrše, a često ih nešto što ih trenutno zanima toliko okupira da zaborave na vrijeme, obaveze i dogovore. Brzo im postaje dosadno i traže nova uzbuđenja, što može da bude vrlo problematično u vezama.

Škorpija
Možda najgori horoskopski znak kad je u pitanju djetinjasto ponašanje. Škorpije su izrazito zrele i razumne – dok je sve po njihovom. Čim nešto krene onako kako škorpija nije zamislila, njihovo raspoloženje se mijenja, postaje svadljiva i agresivna i ponaša se kao malo dijete koje nije dobilo lizalicu na na kasi!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh