Svaštara

Merkur u Vagama od 05.09 do 27.09: Blizanci će da šarmiraju – Vage očekuje težak period

Merkur ulazi u znak Vage 5. septembra i ostaće tu sve do 27. septembra i ovo će biti povoljan period za mnoge znakove zodijaka kada je ljubav u pitanju.

Horoskop - Globalshort.com

Neki će imati problema sa donošenjem odluka jer neće biti u stanju da dobro sagledaju situaciju u kojoj će se naći. Ovo je povoljan period za parove koji imaju poteškoća u vezi, naći će kompromis i radiće zajedno na tome da poprave stvari između njih. Budite diplomata i da pregovarajte o tome koje loše navike ste voljni da popravite.

Ovan: Merkur u Vagi ulazi u vašu 7. kuću i ovo je pravo vrijeme da vratite život u vašu vezu. Nemojte da se bojite da razgovarate o stvarima za koje mislite da možda nemaju neku svrhu, razgovorom ćete da unesete malo živosti u vašu vezu. Oni koji nisu u vezi će biti veoma spretni u razgovoru, flertovaće sa lakoćom sa svakim koga sretnu.

Bik: Merkur u Vagi ulazi u vašu 6. kuću pa ćete željeti da provedete više vremena sa svojim partnerom, pružaćete im stvari koje su im potrebne i koje žele. Svidjeće vam se taj osjećaj da ste bitan dio života vašeg partnera.

Blizanci: Merkur u Vagi se nalazi u vašoj 5. kući. Vaše komunikacione vještine će biti veoma izražene. Bićete šarmantni, brzi i očaraćete sve oko sebe. Vješti ste u komunikaciji pa iskoristite to da flertujete tokom ovog perioda. Samo budite oprezni i nemojte da koristite svoje vještine u loše namjere.

Rak: Merkur u Vagama se nalazi u vašoj 4. kući. Imajte na umu da ne morate vi uvijek da budete u pravu i nemojte da mislite da je vaš način razmišljanja jedini ispravan sa tim ćete samo odgurati vašeg partnera od sebe. Nemojte previše da ističete sebe i dozvolite i svom partneru da zablista.

Lav: Merkur u Vagi se nalazi u vašoj 3. kući. Ovo je period u kome treba da uživate i da naučite nešto o svom partneru. Imaćete osjećaj kao da ste otklili smisao života time što otkrivate istoriju svog partnera. Trudite se da istražite jedno drugo emocionalno i imtimno.

Djevica: Merkur u Vagi se nalazi u vašoj 2. kući. Mnoge Djevice koje su na početku veze će biti sklone da preispitaju svoju vezu i partnera i možda će uvidjeti da taj partner i nije dobar za njih. Biti u vezi u kojoj niste srećni nije dobro za vas. Razmislite o svim problemima koje imate sa partnerom prije nego što donesete konačnu odluku.

Vaga: Merkur u Vagi se nalazi u vašoj 1. kući, pa bi ovo mogao da bude težak period za vašu vezu. Žudite za razgovorom sa novim ljudima jer vas partner pomalo guši i dosađuje vam. Zapitajte se da li ste stvarno nezadovoljni svojim partnerom ili samo trenutno ometeni. Razmislite dobro o ovome jer nije u redu da trošite nečije vrijeme.

Škorpija: Merkur u Vagi se nalazi u vašoj 12. kući. Vi niste neko ko će da se otvori čim stupi u vezu što je naročito izraženo u ovom periodu. Vi ste odlično rame za plakanje, ali niste skloni da otkrivate svoje tajne. U ovom periodu ćete biti velika podrška svom partneru što će vam pomoći da izgradite povjerenje i da vidite koliko je vaš partner spreman da se žrtvuje za vas i vašu vezu.

Strijelac: Merkur u vagi se nalazi u vašoj 11 kući. Vama u ovom periodu treba neko ko će znati da iskoristi vašu radoznalost prema životu i ko da razumije vaše ideje. Pružite priliku partneru i saslušajte ga jer postoje neke stvari koje tek treba da vam otkrije. Ovo je za vas sjajan prioda da počnete da planirate budućnost.

Jarac: Merkur u Vagi se nalazi u cašoj 10. kući. U ovom periodu ćete imati potrebu da motivišete svog partnera što vam neće smetati. Jedino šta vi tražite od svog partnera jeste da zadovolji vaše potrebe jednako koliko se vi trudite da zadovoljite njegove. Ono što bi u ovom periodu moglo da privuče ljude vama jeste vaš autoritativni stav.

Vodolija: Merkur u Vagi se nalazi u vašoj 9. kući. Ovaj period bi mogao da donese neke nesuglasice sa partnerom. Nemojte da pretpostavljate šta je to šta vaš partner želi da vam kaže već slušajte i trudite se da čujete ono što ima da vam kaže. Svađa bi mogla samo da uzrokuje zahlađenje emocija i da uspori vašu vezu,piše Infpult

Ribe: Merkur u Vagi se nalazi u vašoj 8. kući. Ribe koje su na početku veze će biti veoma radoznale kada je u pitanju njihov partner. Željećete da saznate sve o njima, ali budite oprezni da ne pređete njihove granice. Lijepo je to što se interesujete za svo partnera ali trudite se i da im dajete dovoljno prostora kako ne bi osjetili pritisak.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh