Svaštara

DJEVOJKE KOLIKO PUTA STE REKLI DA NEMATE ŠTA DA OBUČETE? Konačno imamo IDEALNO RJEŠENJE za vaše MUKE!

Često otvarate vrata ormara pa ustanovite da nemate šta da obučete, iako je pun odjeće? Moguće je da patite od tzv. “Nemam šta da obučem” sindroma.

Odjeća - Net.hr

Dok se vama čini da odeće imate premalo, zapravo je imate previše i to je izvor vaših frustracija.

Žene su toga često nesvjesne, pa umjesto da se viška riješe, kreću u kupovinu po nabavku novih komada, što dovodi do sve težeg snalaženja u ormaru, kao i do gomilanja odjeće koju možda nikad neće obući, čak zaborave da je imaju.

Rješenje “sindroma” je organizacija ormara i rješavanje viška. Istina, odjeće će tada biti manje, ali biće lakše da se snađete i kombinujete komade.

Dobra ideja je da unaprijed kompletirate odjeću – na jednu vješalicu složite kompletnu kombinaciju i tako redom. Ubacite tu i nakit, torbu, maramu… Sitne dodatke stavite u malu, prozirnu vrećicu pa tako okačite na ofinger, prenosi 24sata.hr.Neki savjetuju i fotografisanje kompleta ako poželite ponovo da ih obučete. Takođe, ako znate li da uskoro imate svečanu priliku, unaprijed isplanirajte šta ćete obući i sve pripremite.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh