Svaštara

Bila sam trudna i na sedmom nebu kad me je dečko OSTAVIO PREKO TELEFONA: Otišla sam na Facebook i SLEDILA SE kad sam vidjela KO STOJI IZA SVEGA

Uvijek sam bila presretna što se moja sestra super slaže sa mojim verenikom, a onda sam otkrila stravičnu istinu.

Laura Martin - Facebook

Laura Martin (30) iz Velike Britanije u potpunosti je vjerovala svom dečku Rikiju (36) i vjerovala da je konačno našla čovjeka svog života. Kada je zatrudnela sa njim, mislila je da su pred njima dani sreće i porodičnog života, a onda je shvatila da su joj Riki i njena rođena sestra Kejtlin (19) na najsuroviji način zabili nož u leđa.

Riki je, naime, dok je Laura bila trudna, rešio da je ostavi i to par nedelja pred Božić. Očajna, utjehu je tražila u sestri. Međutim, par nedelja po raskidu, Laura je na Fejsbuku videla da su Riki i Kejtlin, koje djeli 17 godina razlike, ozvaničili svoju vezu.

– Kada sam upoznala Rikija, bila je to ljubav na prvi pogled. Nije prošlo dugo a mi smo već bili u ozbiljnoj vezi. Moje dvoje djece iz prethodnog braka odmah su ga zavoljeli. Zavolela ga je i Kejtlin koja mi je, budući da sam od nje starija 11 godina, bila više kćerka nego sestra. Ona je i živela sa mnom i sa Rikijem kada smo nas dvoje počeli da živimo zajedno.

Riki je bio uvijek nežan i šarmantan, baš sve što sam željela od muškarca i tako smo se vjerili 2012. godine. Već smo imali tri ćerke u tom trenutku, od pet, tri i dvije godine. Život nam je bio haotičan ali sretan. Do tad se Kejtlin već preselila nazad u kuću naše majke, ali je često dolazila da mi pomaže oko djece i uživala sam u tome.

Kada sam avgusta 2017. godine zatrudnjela sa našim četvrtim detetom, bili smo presretni.

– Nadam se da je dječak, stvarno je već previše žena u kući – govorio je Riki. Kejtlin je neprekidno bila tu i pomagala u svemu, na čemu sam joj bila izuzetno zahvalna, ali sam često i željela da konačno Riki i ja budemo sami.

Ipak, čini se da Rikiju nije smetalo što je ona stalno tu. Toliko su se dobro slagali da sam se često ja osjećala kao višak. Često bi ih zatekla sklupčane na kauču dok gledaju nešto na telefonu i uvijek bih osetila ubod ljubomore, iako sam ubijeđivala sebe da nema potrebe za tim. Željela sam da budu prijatelji, ali ne toliko bliski, pa sam sve svaljivala na uticaj hormona.

Međutim, Riki se sve više udaljavao od mene i počeo da stalno visi na telefonu. Uskoro je sve češće i češće počeo da govori o Kejtlin, govorio mi da je svratila dok ja nisam bila kod kuće i slično, a u meni je rastao osećaj da nešto nije u redu, prenosi “Zena Blic“.

– To je čudno, Kejtlin je uvek dolazila samo kad sam ja tu – prokomentarisala sam jednom.

– Mislim da je zaboravila nešto. Nije se dugo zadržavala – rekao mi je.

Kejtlin je uskoro praktično stalno bila kod nas i često bih se vratila kući i zatekla ih kako gledaju nešto i cerekaju se. Kada bih bilo šta rekla Rikiju, optužio bi me da sam paranoična.

– Ma šta je s tobom? To je tvoja mlađa sestra. Ona je uvijek dobrodošla ovde, zar ne? – uzvratio bi mi.

Uskoro je postalo obavezno da Kejtlin na izlasku značajno pogleda Rikija, koji bi skočio da je odveze kući.

Sve je bilo izrazito sumnjivo, ali ja sam konačni odgovor dobila tek decembra 2017. godine.

Raspremala sam namirnice u kuhinji, kada me je Riki nazvao. Bio je na poslu.

– Ne volim te više. Moramo da raskinemo. Previše si paranoična – rekao mi je iz vedra neba.

Opet sam ga pitala da li je u pitanju Kejtlin ili neka druga.

Nema nikog drugog Laura, muka mi je više od tvoje paranoje i od stalnog pravdanja. Ništa se ne dešava – rekao mi je. Više se nije javljao.

Bila sam skrhana, trudna a za par nedelja bio je Božić. Nije bilo goreg trenutka da me ostavi. Narednih nedelja, Riki je odbijao da razgovara sa mnom osim ako nije bilo nešto u vezi djece, a ja sam se okrenula Kejtlin.

Međutim, uskoro je i ona prestala da mi se javlja na telefon i postala sam sumnjičava. Onda sam videla da su na Fejsbuku ozvaničili svoju vezu. Cijela porodica okrenula se protiv nje, a ja sam mjesecima bila u potpunom šoku. Krivila sam sebe jer sam osjećala duboko u sebi da postoji neka veza između njih, ali sam mu dozvoljavala da me ubijedi u suprotno i namerno sam ignorisala sve znakove. I dalje ne mogu da verujem da me je dvoje ljudi najbližih na svijetu tako izdalo – zaključuje Laura.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh