Hrana i piće

Nikad lakše do savršenog struka: Samo jedna kašičica začina u vodi topi salo

Oni koji su na dijeti što pre žele da vide rezultate gladovanja i zalaganja.

Kumin - Dnevno.hr

Da biste ubrzali proces mršavljenja i sticanja savršene linije, poslužite se jednim moćnim začinom.

Ljekovito dejstvo kumina je odavno poznato, ali malo ko zna koliko je ovaj začin efikasan u borbi protiv viška kilograma. Kada se pomeša sa vodom kumin postaje čudesno sredstvo za mršavljenje i uspešno skida masne naslage u predelu stomaka. Istraživanje koje je vršeno na 88 gojaznih žena koje su držale dijetu, dokazuje da žene koje su svakog dana pile 3 grama kumina u prahu sa jogurtom uspele su da smršaju 3 kg više u odnosu na žene koje nisu koristile kumin.

Za još bolji efekat ostavite seme kumina tokom noći u vodi kako bi nabubrilo i oslobodilo sve važne i hranljive sastojke. Dovoljno je da jednu kašičicu kumina sipate u čašu vode i pijete svaki dan, a ovaj napitak možete zasladiti i sa malo meda. Kumin reguliše pojačan apetit i čini da se duže osećamo siti, pa ne čudi zašto su mnoge žene uspele da smršaju pomoću ovog začina, prenosi republika.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh