Svaštara

Ova jesen će za Bikove donijeti velike životne promjene, ako obrate pažnju na jednu stvar

Jesen 2020. godine za Bikove biće uspješna, ako obrate pažnju na neke stvari u svom životu.

Horoskop - Stizu-me-sjecanja.com

Bik će ove jeseni dobro razmisliti i preispitati sve svoje poglede na život. Ova analiza će Bikovima pomoći da postignu lični uspjeh, piše “Stil“.

Na šta da obrate posebnu pažnju?

Prvo, prihvatite sebe sa svim svojim manama. Drugo, radujte se svojim uspjesima. Treće, napravite plan za život. Sve ovo će vam pomoći da stignete do svog cilja.

Ljubav
Krajem septembra otvorit će se energetski portal koji će Bikovima dati snagu i vjeru u sebe.

Bik koji ima porodicu, biće opušten i smiren, a sve brige će gurnuti u pozadinu. To ne znači da je ovo vrijeme nije vrijeme strasti i romantike.

Ipak, jesen je više za nježnost i ljepotu. Oženjeni/udati Bikovi će uživati sa svojim partnerom.

Slobodni Bikovi će biti zauzeti sobom, pa neće imati vremena za velike ljubavi. Međutim, biće poželjno da Bik razmotri dobro kakvog partnera želi pored sebe. Tada se možda takva osoba i pojavi na horizontu.

Finansije i novac

U finansijskoj sferi Bik će biti uspješan. Bikovi će uživati u svome radu i komunikaciji sa kolegama, a razmislit će i o dodatnom prihodu. Čak i ako vam se čini banalnim ovaj predlog – dopustite sreći da uđe u vaš život.

Radite više i trudite se da što više vremena posvetite poslu i uspjeh će doći.

Ove jeseni Bikovi će novac trošiti na popravke i obnovu kućnog prostora. Bikovi će željeti da stvore sebi udobnost u kući.

Zbog toga će htjeti da renovira svoj životni prostor.

Ne treba da žali za novcem: ako ga troši iz srca i bez žaljenja, novac će se brzo vratiti.

Zdravlje

Zdravlje je vječna briga Bika, a posebno žena u ovom znaku. Ali jesen 2020. godine, Bikove će okrenuti ka novoj filozofiji koja će im poboljšati i zdravlje.

Pošto vrućina negativno utiče na Bikove, svoj procvat oni će doživjeti tek na jesen. Njima hladnoća daje živahnost i energiju. Savjet za Bikove je da im noge uvijek budu suhe i tople, a glava puna pozitivnih misli.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh