Svaštara

Horoskop / Za Bika, Ovna i Djevicu počinje najbolji period u godini, sve će im ići od ruke

Period pred nama će biti turbulentan i pun prepreka za većinu zakova.

Žena - Unsplash.com

Međutim, ova 3 znaka će biti pod sretnom zvijezdom i baš sve će im ići od ruke.

Biće pobjednički nastrojeni, osjetit će nalet pozitivne energije i biće spremni za velike poduhvate. Zvijezde će im omugućiti da sve planove sporovedu u djelo.

Oni mogu da očekuju najljepši period u životu. Evo kojim znakovima se smiješi velika sreća:

Pod zaštitom sretne zvijezde biće Bikovi.

Iako su sve navikli u životu da dobijaju zahvaljujući isključivo svom radu, ova situacija će ih iznenadii, jer će u narednom periodu ostvarivati sve što zamisle uz minimalan trud.

Zvijezde će ih voditi u pravom smjeru.

Što se tiče ljubavi i zdravlja, ni na tom polju neće manjkati sreće.

Jesen će za Ovnove biti puna zanimljivih dešavanja. Biće stalno u pokretu i tako pronaći puno prilika za napredovanje na svim poljima.

Zauzeti će uživati u ljubavi, dok će oni slobodni imati priliku da upoznaju osobu koja će im zagolicati maštu.

Djevice će prevazići zdravstvene probleme u budućnosti. Naredni period donosi olakšanje i ulazak u mirnu luku, u period bez trzavica i nervoze.

Pozitivna energija će ući u vaš život i bićete ponovo spremi da zablistate punim sjajem. Na polju ljubavi možete očekivati veliku promjenu na bolje, piše “Luftika“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh