Svaštara

SANJATE INTIMNE ODNOSE? Evo kako se tumači pet najpopularnijih erotskih snova

Malo ljudi želi pričati o svojim erotskim snovima. Ovo je pet najčešćih takvih snova i njihovo tumačenje.

Snovi - Dreamstime

Poznanik/ica

“Ako sanjate seks s poznanikom/icom, to znači da želite znati što je moguće više o toj osobi. Ne moraju značiti da vas seksualno privlači u realnosti, ali ni to nije isključeno – kaže stručnjakinja za snove Lauri Loewenberg.

Osoba koja nije vaš partner/ica

Očito je da vam treba “osvježenje”. No, ako često sanjate nekog drugog, odnosno nekog posebnog, vaš mozak preispituje, a to bi trebalo da učinite i vi. “Razmotrite učestalost seksa u vašoj vezi i možda ćete tu naći problem koji vas tjera da razmišljate i sanjate drugu osobu”, navodi Loewenberg.
intimni
Šef/ica

“Najčešće kada sanjate seks s kolegom ili šefom, vi zapravo insinuirate sebi da bi trebalo da ujedinite snage kako bi neki posao bio uspješno završen. Međutim, ne isključujem ni seksualnu privlačnost”, ističe Loewenberg.

Osoba istog spola

“Ako želite verovati da je to puka slučajnost, onda vam se ne može pomoći. Preispitajte odnos koji u realnom životu imate s osobom koju ste sanjali”, ističe Loewenberg.

Osoba koju mrzite

“Možda vam podsvijest želi poručiti da bi trebalo da ostvarite kontakt s tom osobom te da raščistite račune jednom zauvijek kako se više nikada ne biste opterećivali”, tumači stručnjakinja za snove, prenosi dnevno.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh