Svaštara

Horoskop / Blizanci su najbolji lažovi, a ova 4 znaka ih prate u stopu

Astrologija može da otkrije mnogo toga o karakteru čovjeka.

lazov-Novi.ba

Ako niste sigurni koliko možete da vjerujete svojim prijateljima, svom partneru i svojim kolegama, provjerite da li se nalaze među ovih pet znakova – jer su oni najskloniji laganju i prevarama.

5) BIK

Bikovi su inače vjerni svom partneru, ali ako otkriju da ih je on izdao, potpuno će se promijeniti i krenuće da se svete. Oni ne opraštaju svojim neprijateljima, a muškarci su mnogo osvetoljubiviji od žena Bikova.

4) OVAN

Ako treba, Ovnovi su u svakom trenutku spremni da smisle laž. Veoma su vrijedni i društveni, ali vole tuđe zasluge da pripisuju sebi, jer su željni pažnje. Ako ih neko prevari, to će sigurno da mu vrate.

3) LAV

Lavu je naophodno da bude u centru pažnje. A kako bi to postigao često prelazi i granice dobrog ukusa. Zbog toga je sposoban da laže i izmišlja, pa i da izda bliske osobe.

2) RIBE

Ribama nimalo nije teško da lažu i obmanjuju druge kako bi očuvali svoje ime i svoju slavu. Ovaj znak je poznat po svojoj posesivnosti, ljubomori i samosažaljevanju i po tome što želi da u drugima izazove zavist. Ako ih partner prevari, i Ribe će bez ustezanja prevariti njega.

1) BLIZANCI

Pazite se Blizanaca – oni će najvjerovatnije izigrati vaše povjerenje i izdati vas. Blizanci su veoma pričljivi, pa htjeli oni ili ne, ne mogu sačuvati tajnu. A kada je otkriju trećoj osobi, uvijek je još malo začine. Često izvrću istinu da bi izvukli neku korist za sebe, piše “Balkans press“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh