Svaštara

Znakovi Zodijaka kojim bi Jesen mogla da bude najbolji period u životu

Astrolozi izdvajaju 3 horoskopska znaka koja će se naći pod srećnom zvezdom i baš sve će im ići od ruke. Biće pobednički nastrojeni, osjetiće nalet pozitivne energije i biće spremni za velike poduhvate. Zvijezde im omogućuju da sve planove sprovode u djelo.

Žena - Screenshot

Za njih bi ovo mogao da bude jedan od najljepših perioda u životu Pod zaštitom srećne zvijezde mogli bi se naći Bikovi. Iako su sve navikli u životu da dobijaju zahvaljujući isključivo svom radu, ova situacija će ih iznenadi.

U narednom periodu će ostvarivati sve što zamisle uz minimalan trud. Zvijezde će ih voditi u pravom smeru. Što se tiče ljubavi i zdravlja, ni na tom polju neće manjkati sreće. Ovnovima bi jesen mogla da donese puno zanimljivih dešavanja.

Biće stalno u pokretu i tako pronaći puno prilika za napredovanje na svim poljima. Zauzeti će uživati u ljubavi, dok će oni slobodni imati priliku da upoznaju osobu koja će im zagolicati maštu. Djevice će prevazići zdravstvene probleme u budućnosti.

Naredni period donosi olakšanje i ulazak u mirnu luku, u period bez trzavica i nervoze. Pozitivna energija će ući u vaš život i bićete ponovo spremi da zablistate punim sjajem. Na polju ljubavi možete očekivati veliku promenu na bolje,piše Infpult


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh