Svaštara

“Veoma su vezani za porodicu i prijatelje” – 10 stvari koje treba da znate o Biku

Osobe rođene u znaku Bika znaju biti veoma tvrdoglave, naročitpo kada je u pitanju ljubav. Sa njima biste trebali da izbjegavate svaku vrstu rasprave i ubjeđivanja je oni nisu popustljivi i uvijek će da istjeraju po sveome. Uprkos svojoj tvrdoglavosti oni su ipak veoma romantični.

stil

Ako imate nekoga bliskog ko je Bik u horoskopu pročitajte koja očekivanja oni imaju u vezi i koje njihove potrebe treba da zadovoljite, a ako ste Bik u horoskopu sa zabavite se i čitajte malo o sebi. 1. Ne vole da pokazuju svoju ljubav. Bikovi vam neće svaki dan izjavljivati ljubav i govoriti vam kako vas vole. Oni više vjeruju u djela nego u riječi pa će vam svojim gestovima radije pokazivati ljubav nego riječima. Ne tražite od njih da vam pokazuju svoja osjećanja to može da vam uništi vezu.

2. Vole dobru hranu. Za Bikove važi ono pravilo da je put do njihovog srca kroz njihov stomak. Ako napravite jelo koje mu se sviđa smatrajte da ste ga osvojili. I muškarci i žene u znaku bika vole dobru i ukusnu hranu. 3. Dobri su u krevetu. Osobe rođene u znaku Bika su veoma vijerne i posvećene, čak i više nego ostali znakovi. Oni su veoma seksualna bića pa budite spremni za jedno odlično iskustvo kada završite sa njima u krevetu.

4.Tešto ih je uvijediti u nešto. Njih je veoma teško ubijediti da promijene svoje mišljenje kada već imaju formiran neki stav. Ne vole da se svađaju i raspravljaju pa ćete se morati malo više potruditi a ne samo vikati i galamiti. Morate privući njihovu pažnju kako bi oni obratili pažnju na argumente koje iznosite.

5. Duhovno su smireni. Žive u sadašnjosti i zaljubljenici su u prirodu. Prošlost i istorija ih ne interesuje i fokusiraju se na ono šta se dešava u ovom trenutku. Ako želite da se slažete sa njima učinite isto, živite u sadašnjosti.

6. Ne vole obmane i posvale. Osobe rođene u znaku Bika ne vole iznenađenja. Oni vole sigurnost i komfor. Pred njima nije pametno izvoditi opasne šale. Zapamtite Bikovi ne vole igrice i naročito ne vole kada se neko igra sa njima.

7. Strastveni su ljubavnici. Ovo je polje u kojem se Bikovi najlakše snalaze. Svila, čokolade, prigušena svjetla i lagana muzika su dovoljni da Bika držite zainteresovanim, ali nisu skloni eksperimentisanju kao Ovnovi. Oni su više za romantiku i sve što je mirno tako ćete lakše da ih osvojite.

8. Ne vole kada ih neko uznemirava. Ne vole kada neko ometa njihovu rutinu i ne vole promjene. Neće se složiti sa Blizancima i Vodolijom jer oni zahtjevaju svakodnevne promjene. Bolje će da se slažu sa vatrenim i zemljanim znakovima.

9. Smireni su. Možda nisu najzanimljivije osobe sa kojima biste se mogli družiti ali su zato definitivno posvećeni, romantićni i sa njima nikada nećete da gubite vrijeme, biti u vezi sa njima ima svoja zadovoljstva,piše Infpult

10. Vezani su za porodicu i prijatelje. Bikovi su porodične osobe. Vole svoju porodicu i uvijek stavljaju svoju porodicu na prvo mjesto. Njihovi prijatelji će uvijek imati isti tretman kao članovi njihove porodice. Posvećenost porodici, prijateljima i vezi je njihova najbolja osobina.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh