Svaštara

Ženi iz grla izvukli zmiju koja joj je ušla kroz usta dok je spavala

Nevjerovatan prizor odvio se u bolnici u Dagestanu, republici u jugozapadnom dijelu Rusije.

Vađenje zmije iz usta - Youtube

Snimka koja se proširila društvenim mrežama prikazuje lokalne ljekare kako iz grla pacijentice vade 1,2 metra dugačku zmiju. Kako prenosi Daily Mail, vjeruje se kako se gmaz uvukao u njena usta dok je spavala u dvorištu svoje kuće u selu Levashi.

Budući da se nakon buđenja osjećala loše, mlada je žena hitno prebačena u bolnicu gdje je stavljena pod opću anesteziju. Upravo je ondje nastala snimka koja prikazuje medicinski tim koji je iz njenog grla izvadio zmiju zahvaljujući tankoj cjevčici.

Ljekari isprva nisu bili svjesni s čime su se susreli. “Da vidimo šta se to nalazi u grlu”, riječi su osobe koja stoji iza kamere.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh