Svaštara

Žena upalila mašinu za veš pa shvatila da se u nju zavukao njen mačak

MAČKE su poznate po tome da se vole zavlačiti na neobična mjesta, a priča iz New Yorka dokazuje da to vrijedi i kad su u slučaju kućanski aparati. Naime, Janae Blackman upalila je perilicu rublja, a onda čula mijaukanje koje je bilo znak da je u bubnju još nešto osim tepiha koji je htjela oprati.

Mačak - Facebook

MAČKE su poznate po tome da se vole zavlačiti na neobična mjesta, a priča iz New Yorka dokazuje da to vrijedi i kad su u slučaju kućanski aparati. Naime, Janae Blackman upalila je perilicu rublja, a onda čula mijaukanje koje je bilo znak da je u bubnju još nešto osim tepiha koji je htjela oprati, prenosi “Index“.

Srećom, zahvaljujući njenoj brzoj reakciji, mačak je dobro. Čim se vlasnica znatiželjnog mačka uvjerila da nema nikakvih posljedica po životinju, njegove je fotografije objavila na Facebooku kao upozorenje drugim vlasnicima mačaka da uvijek provjere perilice i hladnjake prije negoli zatvore vrata.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh