Svaštara

“Ona mi je iza leđa zatrudnjela sa 3. djetetom; Evo šta sam uradio zbog toga”

Kada je riječ o ljubavnim odnosima, praktično svaki par ima neki svoj plan kako zamišlja porodicu i budućnost, a to se često odnosi i na broj djece koji žele da imaju.

Trudnica - Blogspot

I ovaj muškarac je vjerovao kako su on i njegova supruga na istoj talasnoj dužini po tom pitanju. Ali, nedavno je otkrio kako se žena predomislila o broju djece u njihovoj familiji, a to je odlučila iza njegovih leđa.

U poruci koju je objavio na Redditu, anonimni 34-godišnjak napisao je da je njegova supruga protiv njegove želje ostala trudna s trećim djetetom.

Muškarac je objasnio da je htio da ima samo jedno dijete, ali supruga, koja je jedinica, nije se s time složila i insistirala je da njihovo dijete ima sestru ili brata. Stoga su se zajednički složili da će imati dvoje djece, ali ne više od toga, kako bi im ostajalo dovoljno novca za povremena putovanja i zajedničke izlete.

Ali, kada je njihovo drugo dijete napunilo godinu dana, supruga je priznala da je zapravo željela da ima četvoro djece i da bi trebalo da pokušaju da dobiju makar još jedno. On se s time nije složio, posvađali su se i nekoliko dana nisu razgovarali. Na kraju su se pomirili i začeli treće dijete, bez da je on toga bio svjestan.

Došao sam kući s posla… Supruga mi je sa velikim osmjehom pokazala pozitivan test za trudnoću, plešući od radosti. Primjetila je da izraz na mom licu nije bio toliko oduševljen i počela je da viče na mene. Optužila me da je ne podržavam, da je svako dijete Božje čudo i da bi trebalo da budem zahvalan. Rekao sam da mi je žao, zagrlio sam je i izjavio da sam oduševljen zbog prinove – ispričao je ovaj 34-godišnjak, piše “Doznajemo“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh