Svaštara

Detaljan ljubavni horoskop za septembar – Povoljan period za Škorpije, Djevice i Blizance

Šta bi mogli da očekujete na ljubavnom polju tokom mjeseca septembra?

Djevojka - Infpult.info

Ovan: Prva polovina septembra može da donese velike napetosti u vaš odnos sa partnerom. Ni vi ni vaš partner nećete biti u mogućnosti da uskladite vaše poslovne obaveze sa porodičnim o bavezama i kućnim poslovima. Sredinom mjeseca biste mogli imati nesuglasice oko finansija, ali će se krajem mjeseca na obostrano zadovoljstvo vaše strasti ponovo rasplamsati, piše “Infpult“.

Bik: Slobodni Bikovi bi sredinom mjeseca mogli ući u strastvenu vezu sa osobom koju poznajete preko zajedničkih prijatelja. Oni koji su u vezi mogli bi izraziti nezadovoljstvo u odnosu sa partnerom. Nešto krijete od partnera ili neka partnerova tajna unosi napetost u vašu vezu. Tek krajem mjeseca možete očekivati poboljšanje situacije u vezi.

Blizanci: Za slobodne Blizance septembar će biti veoma povoljan za upoznavanje osobe sa kojom bi mogli da stupe u emotivnu vezu. Biće tu nekih sitnica koje će zahtijevati prilagođavanje, ali to će biti ono što ste oduvijek tražili. Oni koji su u vezi biće motivisani da svom partneru posvete više vremena i podrške. Ostvarićete neke zajedničke ciljeve i podići ćete vaš odnos na viši nivo.

Rak: Septembar vam može donijeti zahlađenje u vezi. Vaš partner će biti hladan i nezainteresovan, a vi ćete biti emotivno preosjetljivi. Ipak komunikacije će biti dobra što će vam omogućiti da održite stabilan odnos. Oni koji su slobodni će se često sretati sa osobama iz prošlosti sa kojima su bili u nekoj vrsti emotivne veze što vas može motivisati da obnovite vezu sa jednim bivšim partnerom. U početku ćete biti optimistični ali na kraju mjeseca se mogu pojaviti neke prepreke.

Lav: Onima koji su u vezi početkom septembra se mogu pojaviti neke sumnje u vezi. Osjećaćete se izdano i razočarano jer ćete saznati da je partner nešto krio od vas. Razgovarajte sa partnerom jer je to jedini način da riješite probleme u vezi i povratite povjerenje. Slobodni Lavovi će nailaziti na osobe koje ne ispunjavaju njihove kriterije. Bivši partner će htjeti da obnovi vezu sa vama i pokušaće na sve načine da vas šarmira. Krajem mjeseca ćete doživjeti razočarenje i raskinućete sve kontakte sa njim.

Djevica: Prva polovina septembra biće povoljan period za Djevice koje su u vezi. Imaćete skladan odnos sa partnerom i činićete jedno drugo srećnim i nasmijanim. Kraj septembra može da vam donese neke nesuglasice oko finansija koje ćete teško da riješite. Slobodne Djevice će da upoznaju osobu koja bi mogla da bude ostvarenje svih njihovih snova. Nemojte previše da idealizujete svog novog partnera jer ćete već u drugoj polovini septembra početi da nailazite na nesuglasice.

Vaga: Bićete previše zauzeti obavezama oko posla i veoma malo vremena ćete provoditi kod kuće što bi moglo da dovede do nesuglasica sa partnerom. Posvetite više pažnje svom partneru da ne biste u njemu izazvali ljubomoru i zavist zbog vašeg uspjeha. Slobodni će bez oklijevanja ući u emotivnu vezu sa osobom koja ih jako fizički privlači, što bi vam moglo donijeti više problema nego koristi. Strasti u toj vezi će biti prejake pa bi moglo doći do ljubomornih ispada i scena.

Škorpija: Prva polovina septembar nije pogodan period za vas. U odnosu sa vašim partnerom mogu se javiti nesuglasice, neslaganje, monotonija pa čak i ljubomora. Tek kada Venera uđe u Lava pružiće vam se prilika da izgladite odnos sa partnerom i probudiće u vama uspavane strasti. Slobodne Škorpije bi mogle ući u sukob sa jednim poznanikom zbog osobe koja im se obadvoma sviđa. Škorpije će imati više uspjeha sa ovom osobom i to će biti početak srećne i strastvene emotivne veze.

Strijelac: Odnos sa partnerom ćete podići na novi nivo. Dobro ćete se razumjeti i pružićete jedno drugom ljubav i nježnost. Slobodni treba da iskoriste priliku i da privuku pažnju osobe u koju su zaljubljeni. Pokažite svoju inteligenciju, humor i komunikativnost kako biste privukli simpatije osobe u koju ste zaljubljeni i postoji mogućnost da počnete da se viđate i uđete u vezu.

Jarac: Druga polovina septembra bi vam mogla donijeti niz nesuglasica sa partnerom. Provodićete više vremena u društvu prijatelja i zapostavićete partnera. Slobodni bi trebali da iskoriste prvu polovinu septembra da privuku pažnju osobe koja im se sviđa. Primjetićete da imate mnogo zajedničkih i zanimljivih interesovanja što bi moglo da probudi emocije i dovede do obostrane zaljubljenosti.

Vodolija: Početak mjeseca će vam donijeti neke nove smjernice koje bi mogle da poboljšaju vaše porodične odnose. Imaćete suprostavljene stavove oko zajedničkih ulaganja, ali ćete ipak da nađete kompromis. Slobodni će kroz društvene aktivnostiprivlačiti sve više pažnje na sebe. Do kraja mjeseca biste mogli da upoznate osobu sa kojom biste mogli da dijelite ista interesovanja i osjećanja i sa kojom biste mogli da se upustite u emotivnu vezu.

Ribe: Oni koji su u vezi i mogli da ostvare zajedničke ciljeve sa svojim partnerom ili da se slože oko novih planova. Druga polovina septembra bi mogla da dovede do zahlađenja odnosa sa partnerom ali treba da budete spremni na kompromis. Slobodne Ribe bi mogle da sretnu osobu u koju će da se zaljube na prvi pogled, ali vaša nova simpatija neće biti zainteresovana za vezu. Pokušaćete da postignete više emocionalne bliskosti ali u tome nećete uspijeti.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh