Svaštara

Horoskop / Aspekti Venere od 25. avgusta do 10. septembra 2020 godine: Venera se ulaskom u zadnju dekadu znaka Raka, susreće sa velikim izazovima, na udaru međuljudski, partnerski odnosi i novac

Izazovni aspekti Venere (od 25. avgusta do 10. septembra 2020.) Venera se sada, ulaskom u zadnju dekadu znaka Raka, susreće sa velikim izazovima.

Žena - Unsplash

A u astrološkoj simbolici Venera označava uopšteno međuljudske odnose, partnerske odnose i novac.

Prvo je Venera ušla u opoziciju sa Jupiterom u Jarcu (koja je krenula još 20. avgusta), što znači pretjerivanje u svemu i želju za grandioznošću, ničega nam nije dosta. Takođe, ovdje je prisutno pakovanje stvari da izgledaju bolje nego što jesu.

Što je zapravo idealan aspekt za nepoštene trgovce – prodati lošu robu, dobro upakovanu i “utegnutu” za prodaju za visoku cijenu, za “astroportal.in” piše Irena Dumančić Baranja.

Dešava se takođe preuveličavanje stvari, iz ničega je nastao problem.

Iako loš aspekt Venere i Jupitera nije nikakav opasan znamen (obje planete su benefici) zbog loše postavljenog Jupitera u Jarcu i nastavka loših aspekata, treba pripaziti da se ovo pretjerivanje Venere i Jupitera ne nastavi, jer bi opozicija sa Saturnom, a pogotovo Plutonom, mogla da dovede do svađa i okončanja.

Venera u opoziciji sa Saturnom i Plutonom u Jarcu donosi svađe, hlađenje odnosa, u najgoroj varijanti i prekide odnosa. Posebno na polju porodice (Rak) i posla (Jarac). Dakle, moramo maksimalno paziti da budemo tolerantni prema mišljenju i stavovima druge strane (aspekt opozicije), ukoliko želimo izbjeći svađe i sukobe.

Takođe, Venera u opoziciji s Plutonom donosi fatalne ljubavi, a samim tim i nekontrolisane emocije, pa se mogu javiti ljubomora, opsesije, pogrešne projekcije, pogrešna povezivanja stvari.

Venera će od 30. avgusta ući u kvadrat (loš aspekt) s Marsom iz Ovna, što će dodatno pogoršati i otežati stvari. Mars i Venera u aspektu označavaju ljubavne odnose i te dvije planete se vole da se spajaju makar i u kvadratu.

Međutim, ovdje dolazi do različitih očekivanja i pogrešnog tajminga. Jedna osoba od druge očekuje jedno, a druga sasvim nešto drugo. Takođe, ne očekuju istu stvar u isto vrijeme…

Aspekti Venere od 25. avgusta do 10. septembra 2020.

Inače ovo je i aspekt neuzvraćenih ljubavi – jedna osoba je zaljubljena, druga nije (ako ovaj aspekt imaju dvije osobe u svom uporednom horoskopu uvijek će se raditi o neuzvraćenoj ljubavi među njima.

Ako se zbog drugih aspekata ipak desi ljubav, uvijek će se voljeti u različito vrijeme, a na kraju će ovaj aspekt prerasti u sukobe i mržnju).

Ovo o čemu ovde pišem je kratkoročni tranzit Venere, što znači, da iako dođe do sukoba i svađi, pa i prekida nekog odnosa, to nije ništa trajno već je samo takav period.

Već ulaskom Venere u znak lava, 6. septembra, oslobodit ćemo se lošeg uticaja Saturna i Plutona na Veneru, ona više neće biti hladna, distancirana i daleka, već će ponovo zasijati u svom sjaju topline i ljubavi kakav najviše voli.

Ipak još će par dana nakon ulaska Venere u Lava, do 10. septembra, Mars i Venera biti u lošem aspektu kvadrata.

Pa ako je neko nekome počeo da se sviđa ili se zaljubio u vremenu ovog kvadrata (kraj avgusta i početak septembra), a druga strana ne osjeća isto, dobre su vijesti da će u znaku Lava Mars i Venera formirati dobar aspekt, krajem septembra i početkom oktobra, pa se može desiti da se tada i druga strana zagrije i uzvrati osjećanja.

Za one kojima su ovi aspekti loši aspekti Venere i Marsa poremetili odnos i doveli do sukoba i nerazumijevanja, kraj septembra i početak oktobra je prilika da sve izglade i krenu dalje u novom ljubavnom zanosu.

Ovaj Venerin tranzit najviše će donijeti poteškoća i izazova onima koji imaju Sunce, Mjesec ili neku ličnu planetu na kraju (u zadnjoj dekadi) Raka, Jarca, Ovna i Vage. Ovaj aspekt biće najlakši i ne bi trebali da ga osjetite oni koji imaju Sunce, Mjesec ili neku ličnu planetu u Škorpiji, Ribama, Biku i Djevici.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh