Svaštara

Kineski astrolog otkriva: Mladeži su mapa naše ličnosti i pokazatelj budućnosti!

Mladeži su mapa naše ličnosti i pokazatelj budućnosti – tvrde kineski astrolozi. Simon Vong je sastavio “Kratak vodič za mladeže”, navodeći šta njihov položaj otkriva.

Mladež - Blic-portal.com

Mladeži su mapa naše ličnosti i pokazatelj budućnosti – tvrde kineski astrolozi. Simon Vong je sastavio “Kratak vodič za mladeže”, navodeći šta njihov položaj otkriva. Kapci Nesređeni porodični odnosi mogu da se kriju iza mladeža na kapku, dok onaj ispod oka ukazuje na preteranu emotivnu osetljivost.

Obrve Mladež ispod obrve označava dobro zdravlje, a iznad – bogatstvo bez mnogo truda Uši Ako na resici imate mladež, znači da ste dobri, pravedni i poštovani u društvu. Ukoliko je unutar uha, dugo ćete živeti, a ako je na vrhu, vrlo ste inteligentni. Uspešne ličnosti imaju mladeže na oba uha.

Ruke Ako ispod lakta imate mladež, znači da ste saosećajni, a ako je na području šake vrlo ste talentovani za umetnost. Noge Osobe izražene seksualnosti imaju beleg na bedrima, a na kolenima materijalisti. Vođe imaju mladež na stopalima.

Vrat Mladež na ovom mestu može da donese veliko životno razočaranje. Ako se nalazi na sred vrata, osoba je problematična. Obrazi Ako se nalazi na pregibu na obrazu, može da bude nagoveštaj velikih nesrećnih događaja,piše Infpult

Nos Bez obzira na to da li se nalazi na vrhu ili nasred nosa, mladež na tom delu tela ukazuje na probleme i težak rad. Usne Ako se mladež nalazi u uglu gornje usne, znači da ste hedonista i esteta. Ukoliko je na donjoj, deca će vam biti uspešna.

Stomak Što je beleg bliže sredini stomaka, to vas više uspeha čeka u životu. Leđa Uspeh je garantovan za one koji imaju mladeže na leđima. Zadnjica Velikodušne i humane ličnosti, koje uživaju u dobrim ukusima, imaju mladež na ovom mestu.

Grudi Beleg na grudima je znak dobrih majki, a na bradavici nagoveštaj da će one imati uspešnu i srećnu decu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh