Svaštara

Učite od najljepše: 12 savjeta Monice Bellucci svim ženama

Njena harizma i prirodna ženstvenost ne ostavljaju nikoga ravnodušnim.

monica_Bellucci-Kurir.rs

Osim toga, Monika je majka dvoje djece, govori tri jezika i obožava jogu.

Njeni mudri citati su dokaz toga da spoljašnja ljepota nije potpuna ako se iza nje ne krije i duhovna.

Nama ništa ne pripada: ni naši muževi, ni deca. Mi možemo samo sve da podjelimo sa ljudima koje volimo.

– Žena može da voli tako kao da nikada neće otići. Ali može doći i takav dan kada će otići tako kao da nikad nije ni voljela.

– Za mene postajati starija znači – postajati bolja!

– Šta ću raditi kada ostarim i kad se više ne budem radovala svojoj slici u ogledalu? Isto što je radila i moja mama. Neću gledati sebe u ogledalu, gledaću u svoju decu.

– Ja uvijek kažem mladim devojkama: “Naučite da volite svoje tijelo!” Jer savršenstvo ne postoji i sasvim je očigledno da žena sa oblinama nije manje lijepa od vitke djevojke. Jednostavno, treba naučiti da prihvataš sebe onakvu kakva jesi.
– Svima nama su neophodne iluzije. I baš zato volimo filmove.
– Ni za šta na svijetu ne bih željela da mi je ponovo 20. Sada sam mnogo srećnija nego tada, jer u tom uzrastu mi tek spoznajemo sebe, pokušavamo da razumijemo šta želimo da budemo, patimo od nesigurnosti. Sada tačno znam šta mi je potrebno, a bez čega mogu da živim.
– Po mom mišljenju, glupo je, s obzirom na mladost i ljepotu, postati sponzoruša nekog sa dubokim džepom, beskrajno trošiti život na žurkama. Ljepota nam je potrebna kao pomoć da pronađemo harmoniju, ljubav i smisao u ovom haotičnom svijetu.

Ne treba mrziti ljude koji zavide, oni priznaju da si bolji.
– Ljepota postaje ekspresivnija i interesantnija kada je prikrivena odjećom.
– Ženstvenost – to je harmonija, prirodnost i senzualnost.
– Ne razumijem žene koje kažu da ih muška želja ponižava. Mislim da one jednostavno nisu u skladu sa sobom, prenosi republika.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh