Svaštara

Carinici ostali u čudu: Muškarac u komodi pokušao prokrijumčariti ženu, prizor je sve ostavio bez teksta

Carinici na Gradini ostali su u čudu kada su prekjuče u kombiju pronašli sakrivenu ženu u improvizovanoj komodi!

Naime, tridesetjednogodišnja žena je na ovaj način pokušala ilegalno da pređe granicu.

Vozilom je upravljao 73-godišnjak, kažu u Upravi carine, koji je priznao da je želio da prokrijumčari suprugu koja nije imala vizu potrebnu za ulazak u Srbiju.

Prekršaj se dogodio oko 9 sati ujutru, kažu u Upravi carine, a žena je pronađena u namjenski napravljenom bunkeru za krijumčarenje i bila je sakrivena ispod dušeka,prenosi Blic.

– U improvizovanoj komodi u teretnom dijelu kombija, otkrivena je 31-godišnja Marokanka koja je tu bila sakrivena. Da bi to uopšte bilo moguće, fioke komode su namjerno skraćene, kako bi se napravio neophodan prostor, a žena je pritom bila pokrivena i dušecima – navode u saopštenju.

Slučaj je otkriven na ulaznoj strani prelaza Gradina, a sakrivena osoba imala je pasoš, ali ne i vizu potrebnu za ulazak u Srbiju.

Dodaju i da je muškarac priznao da je pokušao da prokrijumčari suprugu na putu do Švedske.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh