Svaštara

Možete li da pogodite: Na ovom mjestu muškarci najčešće započinju ljubavnu aferu

Obično na ovom mjestu muškarci “bace oko” na drugu ženu

Prevara - Žena.hr

Neka mjesta kao da su stvorena za pronalazak potencijalnih partnera za jednu noć.

Istraživanje dejting aplikacije Illicit Encounters otkrilo je na kom mjestu muškarci započinju svoju aferu.

U studiji je učestvovalo 2.000 muškaraca i žena, a na osnovu njihovih odgovora utvrđeno je da zauzeti muškarci obično varaju na vjenčanjima.

Iznenađujuće je da čak trećina muškaraca koji su išli na venčanje bez svojih partnerki su pronašli način kako da neprimetno prevari svoju bolju polovinu, prenosi telegraf.

Neki od ulovljenih muškaraca su istražiteljima priznali da se radilo o atmosferi i previše alkohola, veselju i zabavi, da ih je ta “vesela” kombinacija podstakla na prevaru.

Na venčanju su prisutni svi uslovi za seks za jednu noć. Dosta pića, plesača, ljudi odeveni kako bi impresionirali druge, seksualna energija i pristup hotelskim sobama za privatni susret – kazali su iz kompanije Illicit Encounters.

Nekima venčanje predstavlja depresivan događaj, posebno za dugogodišnje samce koji se još uvek nisu obećali nikome.

Ne varaju muškarci samo na vjenčanjima
Iako su svadbe najčešće mesto na kome su se dešavale prevare, ispostavilo se da i momačke večeri mogu da dovedu do zabave sa strane. Čak 27 odsto muškaraca je kazalo da je prevarilo svoju partnerku na momačkoj večeri.

Proslava Božića (21 odsto) i godišnjica mature (9 odsto) nalaze su u vrhu liste mesta na kojima muškarci pronalaze partnere za jednu noč.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh