Svaštara

Astrologija / Merkur u Djevici od 20. avgusta 2020. godine: On je kao ptica oštrih očiju koja stalno razmišlja, pomoći će vam da se fokusirate na važne stvari i budete pragmatični

Merkur u Djevici će nas natjerati da usporimo! Prelazak u znak Djevice je bio 20. avgusta.

Djevica - Net.hr

Merkur vlada putovanjem, komunikacijom i umom.

Merkurovi tranziti su kratki, nekada traju samo dvije sedmice. Ova planeta je zaista katalizator svakog ciklusa zodijaka. Ponekada je Merkur uticajniji čak i od Sunca na našu svijest, piše “Svet poznatih“.

Merkur upravlja mentalnom obradom; upravo taj uticaj određuje našu percepciju i stil komunikacije.

Sada ćemo iskusiti merkurijsku suštinu u njenom najvažnijem obliku. Sezona Djevica je možda najužurbanija u godini. Merkur vlada Djevicama (i Blizancima), zauzetim i vrijednim pčelama zodijaka. Ova planeta svako sazvježđe kanališe direktno umom, a u Djevici se to manifestuje kao stalan nadzor.

Merkur u Djevici je ptica oštrih očiju koja stalno razmišlja. Ta nam perceptivnost pomaže da se fokusiramo i budemo pragmatični. Vrijeme je za rad, organizovanje, komunikaciju, umrežavanje, naručivanje, sortiranje, kategorisanje.

Ipak, pronađite vremena za opuštanje!

Djevica upravlja svim aspektima života kao što su zdravlje, ishrana, rad, medicina i usluga. U stvari, Djevica je toliko dobra u ulozi korisnog domaćina / menadžera/ roditelja / partnera, da će raditi i služiti dok se ne iscrpi.

Najbolji savjet za Djevice u narednom periodu je da usporite i uzmete vremena za sebe. Svijet će se nastaviti okretati ako spavate dodatnih sat vremena. Napravite sebi neku lijepu hranu, ostanite hidrirani, kupajte se dugo i zabavljajte se!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh