Svaštara

Horoskop do kraja avgusta 2020. godine: Sreća je na strani Djevice, lijepa romansa za Ribe, Rak se treba čuvati padova i preloma

Šta vas čeka do kraja avgusta? Blizance prelijepi sudbonosni događaji, a Ribe nova romansa.

Djevojka - Geek.hr

Ljeto uveliko traje, ali mu se bliži kraj. Astrolog Aleksandra Bjeljac otkriva za “Telegraf” šta druga polovina avgusta donosi znacima Zodijaka.

Ovan
Vama će ljeto trajati do januara. Vaš vladac Mars će vam donositi pokretačku energiju, entuzijazam i bukvalno totalne preokrete. Imat ćete snage i volje da sve organizujete, postignete, osposobite, pa čak i nakratko odete nego daleko. Uživajte i iskoristite ovog Marsa.

Bik
Kod vas je Uran krenuo retro hodom što znači da i vi možete da u ovom drugom dijelu mjeseca postignete sve što do sada niste, zbog nedostatka vremena ili drugih razloga. Riješit će se sve što je u prethodnim mjesecima pravilo problem. Bilo da je posao ili ljubav, pa se čak može desiti da vam Uran realizuje neke želje u vezi sa putovanjima.

Blizanci
Vama je drugi dio mjeseca kao i prethodni, sudbinski zbog Sjevernog čvora kroz vaš znak. Sjeverni čvor će vam biti naklonjen još dugo, pa ga iskoristite da zapnete duplo više i rezultati će sigurno stići vrlo brzo. Lijepi sudbinski događaji vam predstoje do kraja avgusta.

Rak
Druga polovina mjeseca neće vam biti nešto značajnija, ali biće lijepa. Venera kroz vaš znak će vas bodriti za sve što budete radili. Bićete emotivniji, očekujte prijatna iznenađenja po pitanju ljubavi, pogotovo slobodni pripadnici znaka. Čuvajte se padova i preloma.

Lav

Pred vama je period pun komunikacije, kretanja, druženja, sastanaka. Sve što ste razmišljali i planirali sa nekim sada se može realizovati. Sprovedite vaše ideje i zamisli u djela. Posvetite se malo više porodici i bližnjima, nekome nedostajete.

Djevica
Drugi dio avgusta vam donosi pojačanu energiju, vitalnost i generalno, zadovoljstvo. Takođe, puno kretanja, razmišljanja, planiranja. Sreća je do kraja avgusta apsolutno na vašoj strani. Pokušajte da završite sve probleme koje imate sa papirologijom. Budite istrajni, ma koliko vam te komplikacije zadavale glavobolju.

Vaga
Kod vas drugi deo meseca donosi širenje poslova, karijere i uopštenog zadovoljstva. Pogotovo 23. i 24. avgusta. Zato iskoristite ovu drugu polovinu meseca vezano za posao jer možete biti i nagrađeni za vaš trud, ali isto tak oćete imati naklonost žena, kolega, koleginica. Takođe, idealno za traženje posla ili promene predstojećeg ako vam nešto ne odgovara na sadašnjem.

Škorpija
Pred vama je period pokretačke energije. Vaš suvladar Mars donosi energiju, vitalnost, pa ovu energiju iskoristite na najbolji način. Jedino povedite računa malo kroz posao, izbjegavajte konflikte sa kolegama, biće nervoze, nestabilnosti na radnom mjestu, ali vi ćete to sve uspješno riješiti. Za vas ne postoji nešto nerješivo.

Strijelac
Ove dvije sedmice su vrijeme za stagniranje, opuštanje i rješavanje nekih stvari iz prošlosti, ma kakve god one bile. Nije dobro za započinjanje nečeg novog ako nešto nije prethodno završeno ili rješeno. Potrudite se da sve ono što niste imali vremena ranije, riješite sada.

Jarac
Izdržite još malo. Biće ovo napet mjesec, pogotovo njegov kraj. Biće tu i dosta obaveza, trzavica i uopšteno nervoze, ali biće i dobrih dešavanja. Sve u svemu, vi ste svakako znak koji je istrajan, pa istrajte u svemu što ste započeli ili razmišljate da započnete. Vaše oružje je vaša organizacija i strpljenje.

Vodolija
Drugi dio avgusta bez bitnijih promjena za one rođene u drugoj i trećoj dekadi. Prosto biće vam naklonjen period za sve. Dok onima rođenim u prvoj dekadi, pogotovo na kraju prve dekade može biti period manjeg stresa, nervoze, nestabilnosti, pa se suzdržite da to ne prenesete na nekog vama dragog ili kroz posao, dom.

Ribe
Kod vas bez većih promjena. Uz malo truda, volje i želje sam kosmos će vam biti naklonjen da vam pomogne kao i do sada što je. Takođe, svim slobodnim Ribama mogućnost ulaska u jednu lijepu romansu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh